Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Mackenzie: "Είχα σχέση με τον πατέρα μου, John Phillips"

Συγκεκριμένα, η Mackenzie Phillips, σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey υποστήριξε πως η σχέση τους ξεκίνησε το 1979 όταν ήταν 19 ετών. Μάλιστα, η Mackenzie χαρακτήρισε τη σχέση ως «προδοσία» ενώ η γυναίκα του John Phillips με γραπτή της επιστολή στην εκπομπή αμφισβήτησε όλους τους ισχυρισμούς της 49χρονης λέγοντας πως «όσο και να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ο John δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι με ίδιο του το παιδί».

Σύμφωνα με το BBC, η κόρη του Phillips έχει ιστορικό όσον αφορά τη χρήση ουσιών ενώ την περασμένη χρονιά συνελήφθη για κατοχή ηρωίνης και κοκαΐνης. Σο βιβλίο της, με τίτλο High on Arrival, η Mackenzie Phillips αποκαλύπτει πως η πρώτη σεξουαλική επαφή με τον πατέρα της έγινε την παραμονή του γάμου της με μέλος των Rolling Stones.

«Όταν ξύπνησα εκείνο το βράδυ από τη διακοπή ρεύματος βρέθηκα να κάνω έρωτα με τον πατέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Phillips.

Ακόμη, τόνισε πως οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις διεκόπησαν όταν εκείνη έμεινε έγκυος και προσέθεσε πως τον συγχώρεσε όταν εκείνος πέθανε το 2001.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες