Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Αραιές νεφώσεις με άνοδο της θερμοκρασίας και σταδιακή ενίσχυση των νότιων ανεμών στο Ιόνιο προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός τη νύχτα και το πρωί.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Από το απόγευμα πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά στρέφονται σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 09 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες