Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Την τιμητική του είχε ο ΑΝΤ1 το διήμερο στα αθλητικά γεγονότα με τις μεταδόσεις των αγώνων ΠΑΟ και ΑΕΚ. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Βουκουρεστίου έκανε μέχρι 28,4%, ενώ η εκπομπή «Europa League Live» που ακολούθησε έφτασε μέχρι 8%.





Όσον αφορά το ματς το ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα έκανε μέχρι 20,5%. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 χρησιμοποίησε Κύπριο σχολιαστή στην περιγραφή του αγώνα, παρακάμπτοντας έτσι την 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ.
Παράλληλα και ο ΣΚΑΊ στο ματς Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης είχε περιγραφή και σχόλιο τριών ατόμων.

Επιστολή ΠΣΑΤ σε ΕΣΗΕΑ για τους απεργοπαστικούς μηχανισμούς
Με επιστολή του στην ΕΣΗΕΑ, ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τη δημιουργία απεργοσπαστικών μηχανισμών, που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει η Ένωσή και είχαν ως αποτέλεσμα τη μετάδοση αθλητικών συναντήσεων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση των Αθλητικών δημοσιογράφων για τα νέα κρούσματα απεργοσπαστικών μηχανισμών που έστησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί «ΣΚΑΙ» και «ΑΝΤΕΝΝΑ», οι οποίοι μετέδωσαν χθες αθλητικές συναντήσεις, παρά το γεγονός ότι η ΕΣΗΕΑ είχε κηρύξει 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ..

Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε, λοιπόν, «στο ίδιο έργο θεατές», καθώς ο «ΣΚΑΙ» επιστράτευσε κάποιους τηλεπεριγραφείς αγνώστων λοιπών στοιχείων, προκειμένου να μεταδώσει τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα, ενώ ο «ΑΝΤΕΝΝΑ» χρησιμοποίησε την παλιά δοκιμασμένη συνταγή να επιστρατεύσει Κύπριο δημοσιογράφο (;) για τη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Μπενφίκα-ΑΕΚ.

Πιστεύουμε ότι η ΕΣΗΕΑ πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, καθώς τέτοιες ενέργειες και πρακτικές θέτουν σε κίνδυνο τις κατακτήσεις του κλάδου μας, σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη για τους εργαζόμενους και ειδικότερα τους δημοσιογράφους.

Ο ΠΣΑΤ, δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο, αλλά στέκεται στο πλευρό της ΕΣΗΕΑ και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο και τους αγώνες της Ένωσης Συντακτών».


Τέλος από την τηλεόραση

Παρελθόν αποτελεί από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο συνάδελφος του αθλητικού τμήματος Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο οποίος επί 15 χρόνια ήταν στο κανάλι («Σούπερ Σάββατο», κ.α.). Πληροφορίες θέλουν τον Παπαβασιλείου να συνεχίζει να είναι στο ραδιόφωνο του ομίλου (ΑΝΤ1 Radio).

Εκτός από τον Παπαβασιλείου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είχαμε και άλλες απολύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες απολύθηκαν 2 δημοσιογράφοι από την ομάδα του Ν. Ευαγγελάτου και ένας στενός συνεργάτης του πρώην γενικού διευθυντή ειδήσεων Γ. Μιχελάκης ένας σκηνοθέτης αθλητικών μεταδόσεων.

O Πλιάτσικας στην «Αθλητική Κυριακή»

Αυτή την Κυριακή 20/12 η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Άννα Καραμανλή αναλύει την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται και θα σχολιάζει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Πλιάτσικας. Ακόμη, θα υπάρξουν απευθείας συνδέσεις με το Χαριλάου, για το τρίτο ημίχρονο του κρίσιμου αγώνα Άρης-Ολυμπιακός.

Και όπως κάθε αγωνιστική, ο σχολιασμός των φάσεων από τους: Πέτρο Μίχο, Νίκο Καρούλια και Τάκη Καραγκιοζόπουλο, ενώ οι αμφισβητούμενες φάσεις θα περνούν από το «μικροσκόπιο» του Παναγιώτη Βαρούχα.

«Μια νύφη για το γιο μου» με την Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου, μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της τηλεόρασης του ALPHA, αναλαμβάνει τη δύσκολη «αποστολή» να φέρει κοντά τις μελλοντικές πεθερές με τις υποψήφιες νύφες.

Η παρουσιάστρια, θα είναι ο άνθρωπος κλειδί του νέου δυνατού προγράμματος του ALPHA στη ζώνη Prime Time της νέας χρονιάς. Η Κατερίνα Καραβάτου δηλώνει:

«Η ιδέα του 'Μια νύφη για το γιο μου' με εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας στιγμή! Χαίρομαι πάρα πολύ που θα παρουσιάζω ένα τόσο ζεστό, ανθρώπινο και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω από κοντά όλους τους 'πρωταγωνιστές' αλλά κυρίως τις φοβερές μαμάδες και τις απόψεις τους για το πώς πρέπει να είναι οι μελλοντικές νύφες τους! Ελπίζω οι τηλεθεατές κι εγώ να δούμε πολλά happy end με ζευγάρια που θα έχουν βρει επιτέλους αυτό που αναζητούν».

Το πρώτο επεισόδιο κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Η Κατερίνα Καραβάτου μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τους αξιαγάπητους γαμπρούς με τις φοβερά δραστήριες μαμάδες τους.

Μετά το πρώτο επεισόδιο, γυναίκες από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν γράμματα και φωτογραφίες τους στους άνδρες των ονείρων τους.

Αφού λάβουν τα γράμματα, οι εργένηδες θα καλέσουν 3 από τις συντρόφους που έχουν επιλέξει για να τις γνωρίσουν καλύτερα και να τις φιλοξενήσουν στο σπίτι τους - με την μητέρα να διαδραματίζει έναν ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία.

Θα καταφέρουν οι υποψήφιες νύφες να περάσουν την δοκιμασία κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του απόλυτου κριτή;

Ποια από τις υποψήφιες συντρόφους θα καταφέρει να την εντυπωσιάσει; Κατά πόσο η μέλλουσα πεθερά θα επηρεάσει την γνώμη και την τελική επιλογή του γιου της; Ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις της; Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Περιγραφές Σούπερ Λίγκα

Ο Γιάννης Πάγκος θα περιγράψει το Λεβαδειακός - Λάρισα και ο Ισίδωρος Πρίντεζης το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 19/12 για λογαριασμό της NOVA.

Την Κυριακή 20/12 ο Μανώλης Δράκος θα περιγράψει το Πανιώνιος - Καβάλα, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ, ο Γιάννης Καραλής το Άρης - Ολυμπιακός και το Πανθρακικός - Ατρόμητος ο Δημήτρης Κανελλάκης.


ΝΒΑ στον ΣΚΑΪ

Τους αγώνες Τορόντο - Βοστόνη (01.00 καλύτερα στιγμιότυπα) και Κλίπερς - Μαϊάμι (02.00 απευθείας μετάδοση) θα δείξει ο ΣΚΑΪ την Κυριακή 10 Ιανουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας 11/1).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες