Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ οι οποίοι θα εξασθενήσουν και θα γίνουν ανατολικοί βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Το βράδυ στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 οι οποίοι μετά το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει στη Θεσσαλία. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα νότια νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα θα βρέξει. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες