Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΖΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ...


Ο Ζίκο αποτελεί το μεγάλο είδωλο της Φλαμένγκο και ήρθε η ώρα για την επιβράβευση. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Ολυμπιακού από τα ξημερώματα της Κυριακής βρίσκεται στο Hall of Fame του Μαρακανά με το άγαλμα του να κοσμεί το μουσείο του γηπέδου.




Ο ίδιος έδειχνε πολύ συγκινημένος και κρατώντας στα χέρια του τον εγγονό του παρακολούθησε την αποκάλυψη του αγάλματος του που θυμίζει ένα γκολ που σημείωσε το 1982 απέναντι στη Νέα Ζηλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982.

Ο Ζίκο ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στο θρυλικό Μαρακανά (333 γκολ σε 435 παιχνίδια), θυμήθηκε τον πατέρα του και τον αδελφό του, οι οποίοι έχουν πεθάνει.

"Μακάρι να ήταν εδώ ο πατέρας μου και αδελφός του, αλλά το ευλογούν όλο αυτό από εκεί ψηλά", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος και εν συνεχεία θυμήθηκε την πρώτη φορά που έπαιξε σε αυτό ιστορικό στάδιο.

"Πριν από 40 χρόνια έπαιξα για πρώτη σε αυτό το στάδιο. Ήρθα δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι για να μπω στον αγωνιστικό χώρο. Έβγαλα τα παπούτσια μου και πάτησα στο χορτάρι του Μαρακανά. Χρόνια μετά οι άνθρωποι με αποκαλούν παίκτη του Μαρακανά. Ποιος δεν θα ήθελε να τον λένε έτσι".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες