Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Οριστικά την Πέμπτη 17/12 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ, όπως αποφάσισε την Δευτέρα 14/12 στο ΔΣ η ΕΣΗΕΑ. Σε λίγο θα βγει και ανακοίνωση από την Ένωση Συντακτών.



Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απεργία
H ΕΣΗΕΑ λίγο μετά την απόφαση για την 24ωρη απεργία εξέδωσε ανακοίνωση αιτιολογώντας τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή.

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, που εργάζονται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, από ώρα 6 π.μ. της Πέμπτης, 17 Δεκεμβρίου 2009, έως 6 π.μ. της επόμενης ημέρας.

ΕΠΕΙΔΗ:

Τα προβλήματα των δημοσιογράφων, καθώς και των άλλων εργαζομένων στις εφημερίδες, τη ραδιοτηλεόραση (δημόσια και ιδιωτική) καθημερινά αυξάνονται και οξύνονται.

Οι απολύσεις είναι καθημερινό πλέον φαινόμενο, οι εργασιακές σχέσεις ανατρέπονται, η ελαστική απασχόληση γιγαντώνεται. Οι ΣΣΕ παραβιάζονται συστηματικά. Το απαράδεκτο καθεστώς των συμβασιούχων ομήρων συνεχίζεται. Η ελεύθερη, ουσιαστική και δημοκρατική ενημέρωση γίνεται θυσία στο βωμό της εμπορευματοποίησης και της ανταγωνιστικότητας.

Οι εργαζόμενοι είμαστε αντιμέτωποι σε μια ολόπλευρη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Τα νέα μέτρα, που προωθεί η κυβέρνηση, στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης στοχεύουν στην πλήρη ανατροπή των κατακτήσεων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

Όχι στις απολύσεις και ουσιαστικά μέτρα στήριξης των ανέργων.

Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Όχι στο απαράδεκτο καθεστώς της ελαστικής απασχόλησης και των συμβασιούχων ομήρων.

Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Πλήρη εφαρμογή των ΣΣΕ.

Όχι στα νέα ασφαλιστικά μέτρα και κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.

Όλοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009, 11 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ.

Καλούνται όλα τα μέλη του Μικτού Συμβουλίου σε συνεδρίαση - ως απεργιακή επιτροπή - την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ".

Εξαντλήθηκε το «Πρώτο Θέμα»

Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής με τη προσφορά του νέου cd του Νότη Σφακιαννάκη εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί!

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχε η έκδοση με την προσφορά του Νότη Σφακιαννάκη, εξαντλήθηκε στα περισσότερα περίπτερα της χώρας, από νωρίς το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα πολλοί αναγνώστες να μην προλάβουν να αγοράσουν την εφημερίδα και θα κυκλοφορήσει και πάλι την Τρίτη 15/12.


Παγκόσμιο μπάσκετ στην ΕΤ1

Η ΕΤ1 θα καλύψει απευθείας την κλήρωση του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, την στιγμή που ο ΣΚΑΪ θα έχει και πάλι παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και Πανιώνιος - Ολυμπιακός στο μπάσκετ, ενώ στον ΑΝΤ1 θα έχουμε πρεμιέρα για τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και ετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.






Κληρώνει από την Τουρκία για το Μουντομπάσκετ

Η ΕΤ1 θα καλύψει απευθείας την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 11.30 την κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ που θα γίνει στην Τουρκία, από τις 20 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Στην τελική φάση μετέχει και η Εθνική μας ομάδα.

Ρεάλ και Πανιώνιος - Ολυμπιακός στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ και το επόμενο Σάββατο (19/12) θα μεταδώσει αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα στις 23.00 απευθείας από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα δείξει το ματς της «βασίλισσας» με την Σαραγόσα.


Σε ότι αφορά το μπάσκετ και την Α1 το κανάλι του Φαλήρου την Κυριακή 20/12 απευθείας θα δείξει τον αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός (17.00).

Μεταμεσονύχτιο "Europa League Live" την Τετάρτη στον ΑΝΤ1

Την Τετάρτη 16/12 στις 20.00 ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας από το ΟΑΚΑ το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ντιναμό Βουκουρεστίου σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η εκπομπή "Europa League Live" δεν προβληθεί μετά το τέλος του παιχνιδιού των "πρασίνων", αλλά θα μεταδοθεί στις 24.00 (έως τις 02.00), προκειμένου να προβληθούν όλα τα γκολ της ημέρας.

Από κει και πέρα την Πέμπτη στον ΑΝΤ1 περιμένουν την απόφαση της ΕΣΗΕΑ για απεργία (θα αποφασιστεί την Δευτέρα 14/12). Αν δεν υπάρξει απεργία το ματς Μπενφίκα - ΑΕΚ (22.05) θα περιγράψει ο Τάσος Κολλίντζας, ενώ εκπομπή θα υπάρχει πριν το παιχνίδι (21.00) και μετά (24.00).

Καλοβλέπει την Formula 1 το Conn-X

Μόνο αδιάφορο δεν θα μείνει το Conn-X TV Sport στα δικαιώματα της Formula 1 τα οποία για τα δύο επόμενα χρόνια τα παραχωρεί ο ΑΝΤ1. Στον ΟΤΕ θεωρούν ότι το πακέτο της Formula 1 είναι καλό και θα πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση και να προβάλλεται. Από κει και πέρα πολλά θα κριθούν και από το οικονομικό κόστος.

4ος ο Ολυμπιακός στην τηλεθέαση

Αρκετά καλά τα πήγε στην τηλεθέαση ο αγώνας Ολυμπιακός - Πανθρακικός που έδειξε η ΝΕΤ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Έκανε μέσο όρο 8,1% και 24,1% (819.000) και βρέθηκε στην 4η θέση του ΤΟΠ-10 της AGB.

«Στην υγειά μας» παραμονή Πρωτοχρονιάς

Aγαπημένα τραγούδια, εκλεκτούς καλεσμένους και εορταστική διάθεση θα απολαύσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη ΝΕΤ στην εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει την τιμητική του. Προσκαλεί αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Τον σημαντικό μας ηθοποιό τιμούν με την παρουσία τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Φωτεινή Δάρρα, ο Αργύρης Αγγέλου, η Μίνα Αδαμάκη, ο Ταξιάρχης Χάνος, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Τάσος Ιορδανίδης, που αναλαμβάνουν και το μουσικό μέρος του προγράμματος, χαρίζοντας μας πολυαγαπημένα τραγούδια.

Μαζί τους απολαμβάνουν, αλλά και συμμετέχουν ενεργά στη μουσική αυτή βραδιά, η Σμαράγδα Καρύδη, η Χρύσα Ρώπα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Βίκυ Βολιώτη, η Ράνια Σχιζά και η Θάλεια Ματίκα.


Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην NOVA

Σε μία από τις πλέον κρίσιμες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για όλους και για όλα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, στο novasports 1 στις 22.00.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης και ο Γιάννης Καραλής συντονίζουν την συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο στούντιο της nova και τρεις διευθυντές αθλητικών εφημερίδων: Ο Μιχάλης Τσόχος, ο Ανδρέας Δημάτος και ο Βασίλης Σαμπράκος.

Πλούσιο μενού στο Conn-X TV
Οι κορυφαίες μονομαχίες με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από την Πριμέρα Ντιβισιόν, τη Μπουντεσλίγκα, το Καμπιονάτο και το Κόπα Ιτάλια ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV Sport.

Στην Ισπανία για την 15η αγωνιστική, με στόχο να διατηρηθούν στο κυνήγι των πρωτοπόρων, η Βαλένθια συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, ταξιδεύοντας στο «Ριαθόρ» για την κόντρα με την Λα Κορούνια (Κυριακή 20/12, 22.00), ενώ η Σεβίλη υποδέχεται τη Χετάφε (Σάββατο 19/12, 21.00).

Για την 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν, οι αναμετρήσεις, Μπάγερν-Χέρτα Βερολίνου (Σάββατο 19/12, 16.30), Αμβούργο-Βέρντερ (Κυριακή 20/12, 16.30), Στουτγκάρδη-Χοφενχάιμ (Σάββατο 19/12, 19.30) και Κολωνία-Νυρεμβέργη (Κυριακή 20/12, 18.30).

Στην Ιταλία, για την φάση των «16» του κυπέλλου, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ίντερ, υποδέχεται την μαχητική Λιβόρνο στο «Μεάτσα» (Τετάρτη 16/12, 22.00).

Για την 17η αγωνιστική του Καμπιονάτο, η αναγεννημένη Νάπολι φιλοξενεί μια από τις τρεις εκπλήξεις της χρονιάς, την Κιέβο (Κυριακή 20/12, 16.00), ενώ εκτός έδρας μονομαχία με την Ουντινέζε περιμένει την Κάλιαρι, που κάνει εξαιρετική πορεία στη φετινή «σέριε Α» (Κυριακή 20/12, 16.00).

Επιπλέον την Παρασκευή 18/12 (19.00), θα προβληθεί ζωντανά από το Conn-x TV Sport 1, η αναμέτρηση Θρασύβουλος-Διαγόρας Ρόδου, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Στην ώρα μηδέν για τον «δικέφαλο» ο Ντέμης Νικολαΐδης λύνει την σιωπή του και απαντάει για όλα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες