Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...


Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες χαράς, όμως μια γωνιά του Μπουένος Αϊρες έχει βυθιστεί στο πένθος. Αιτία, το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο Ντιέγκο Μπουονανότε και οδήγησε στον θάνατο τους τρεις συνεπιβάτες του, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με κάποια κατάγματα και μικροχτυπήματα, καθώς οι ζωτικές του λειτουργίες δεν διατρέχουν κίνδυνο (σ.σ: μόνο ένα χτύπημα στον δεξιό πνεύμονα είναι πιο σοβαρό, αλλά δεν έχει πειραχτεί το όργανο).

Ο 21χρονος άσος της Ρίβερ Πλέιτ, που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μάρκας Peugeot 607, το οποίο τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 6:45 προσέκρουσε σε δέντρο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο οι υπόλοιποι τρεις, επίσης νεαρής ηλικίας.


Ο Μπουονανότε, που επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, υπέστη κάταγμα στο πόδι, κάταγμα κλείδας στον ώμο, ενώ έχει χτυπήσει και στο στήθος. Ο νεαρός άσος, είχε μεταβεί στην μικρή πόλη των 7000 κατοίκων, Τεοντελίνα, στην οποία ζουν οι γονείς του και είχε πάει να τους επισκεφτεί για τις γιορτές. Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Βενάδο Τουέρτο περίπου 370 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Μπουένος Αϊρες.

Ενας εκ των πυροσβεστών που έβγαλε τους επιβαίνοντες από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες, ο Γκιγέρμο Φερνάντες, σε δηλώσεις του τόνισε πως όταν έβγαλε τον Μπουονανότε, εκείνος του είπε «έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες