Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» θα υποβάλει ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ και ο Δημήτρης Ρέππας θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαιώμα.



Αφορμή, το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας με τον τίτλο "Δύο στους τρεις υπουργούς άρχισαν τα "δωράκια"".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δημοσιογράφος της εφημερίδας επικοινώνησε με τα γραφεία όλων των υπουργών και υφυπουργών, προσποιούμενος τον υπεύθυνο marketing εταιρείας ηλεκτρονικών, λέγοντας πως θέλει να στείλει ως δώρο ένα laptop.

Πάντα κατά το δημοσίευμα, δέχτηκαν το "δώρο" οι γραμματείς των κ.κ. Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Κατσέλη, Γερουλάνου, Πεταλωτή, Παμπούκη, Γκερέκου, Χρυσοχοϊδη, Μπόλαρη, Μωραϊτη, Σηφουνάκη, Κατσιφάρα, Λοβέρδου, Ρέππα, Κουβέλη, Βούγια, Γεννηματά, Σαχινίδη, Χριστοφιλοπούλου, Τζάκρη και Μπεγλίτη.

Το "δώρο" αρνήθηκαν οι γραμματείς των κ.κ. Πάγκαλου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Μπιρμπίλη, Ξενογιαννακοπούλου, Καστανίδη, Καρχιμάκη, Αρναουτάκη, Μανιάτη, Πανάρετου, Μαγκριώτη, Κουτρουμάνη, Δρούτσα και Μπατζελή.

Σε δήλωσή του ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούσης, αναφέρει:

"Επειδή ποτέ κατά τη διάρκεια της δημόσιας παρουσίας μου δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν, έστω και να νομίσει, ότι μπορεί να μου χαρίσει κι εγώ να αποδεχτώ πάσης φύσεως «δώρα» . Επειδή ποτέ δεν παρέλαβα ούτε άλλωστε επρόκειτο να αποδεχτώ «δώρο» - υπολογιστή.


Επειδή ποτέ κανείς δεν μου πρότεινε προσωπικά να μου χαρίσει «δώρο» -υπολογιστή.

Επειδή τη μοναδική φορά που πράγματι εστάλη στο γραφείο μου, από γνωστή εταιρεία υπολογιστών ως δώρο ένας υπολογιστής, τον επέστρεψα αμέσως με επιστολή που απέστειλα στις 15 Οκτωβρίου 2009 (A.Π. 13- είναι στη διάθεση οποιουδήποτε αντίγραφο της επιστολής) προς τον κ. Θ. Φέσσα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή πιστεύω ότι σκόπιμα και συνειδητά η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και εν γνώσει της ότι ποτέ δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, καθώς και ποτέ δεν απέστειλε κανένα «δωράκι» προς εμένα, προσέβαλε βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου ως δημόσιου λειτουργού και πολίτη, έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου να υποβάλλουν αγωγή και μήνυση εναντίον της εφημερίδας».

Στην επίθεση και ο Δ. Ρέππας

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, δήλωσε: "Στο «Πρώτο Θέμα» και στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται η «είδηση» πως η εφημερίδα μου χάρισε έναν υπολογιστή τον οποίο δέχθηκα. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού ουδέποτε συνέβη. Εξηγούνται τώρα τηλεφωνήματα που είχαν προηγηθεί την τελευταία περίοδο στο Υπουργικό γραφείο και στα δύο κτίρια του Υπουργείου, όπου σε ανάλογη συζήτηση για τέτοιο θέμα οι γραμματείς έδωσαν σαφή αρνητική και αποστομωτική απάντηση. Για να επιτύχουν τελικά το «στόχο τους» οι εμπνευστές κατέφυγαν στο βουλευτικό γραφείο μου, που ούτε καν επισκέπτομαι.

Σε σχετική τηλεφωνική κλήση απάντησε επισκέπτης του γραφείου, πολιτικός φίλος που βρέθηκε εκεί και όχι γραμματέας μου. Κι αφού η εφημερίδα απέσπασε αυτήν την απάντηση, την οποία αποδοκιμάζω απολύτως, την χρησιμοποιεί για να τιτλοφορήσει το θέμα έτσι ώστε να δημιουργείται η πεποίθηση πως «δέχθηκα τον υπολογιστή που μου χάρισαν». Πράγμα τελείως ανυπόστατο.

Απέναντι σε αυτήν τη συστηματική και δόλια προσπάθεια διακωμώδησης και απαξίωσης του πολιτικού κόσμου, της Κυβέρνησης και εμού επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου".

Αθλητικές ανασκοπήσεις στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο 26-27 Δεκεμβρίου θα προβάλει τις αθλητικές ανασκοπήσεις στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 26/12 στις 17.00 με το πρώτο μέρος της ανασκόπησης για τον «Πλανήτη μπάσκετ» σε παρουσίαση του Βαγγέλη Ιωάννου.

Η ΕΤ1 θα μας μεταφέρει στον . «Πλανήτη Μπάσκετ» με τα αγωνιστικά δρώμενα του 2009, στο αγαπημένο άθλημα όλων των Ελλήνων, που και φέτος μας χάρισε μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Το πρώτο μέρος της εκπομπής, περιλαμβάνει αφιέρωμα στις Εθνικές Ομάδες, που σάρωσαν τα μετάλλια και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. Αφετηρία αποτελεί το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Γιόνας Καζλάουσκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θυμούνται καρέ-καρέ τη διοργάνωση, από το ξεκίνημα ως το βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο.

Μιλούν στην κάμερα όλοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας, ενώ προβάλλονται με λεπτομέρεια όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Ακόμα, ο Νίκος Παππάς, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Κώστας Σλούκας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Λεωνίδας Κασελάκης αφηγούνται τις περιπέτειες των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Νέων Ανδρών, που έφτασαν ως τη δεύτερη θέση του κόσμου και την κορυφή της Ευρώπης. Τέλος, η Εβίνα Μάλτση διηγείται τις στιγμές που έζησε στην εθνική γυναικών, η οποία φέτος εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στο δεύτερο μέρος (Κυριακή 27/12, 17.00) της ανασκόπησης, κεντρικό θέμα είναι το triplecrown του Παναθηναϊκού. Οι πρωταγωνιστές θυμούνται τον δρόμο έως την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμα, αναφέρονται σε όσα «στιγμάτισαν» το πρωτάθλημα της Α1 τη χρονιά που φεύγει, τις υπερβάσεις του Αμαρουσίου, αλλά και το «αντίο» του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ακόμα θα προβληθεί και αφιέρωμα στο ΝΒΑ.

Με Καραγεωργίου καλεσμένο

Η ανασκόπηση που θα προβάλει η ΝΕΤ το Σάββατο 26/12 στις 19.00 περιλαμβάνει τα πεπραγμένα των ομάδων μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο με επίκεντρο τον Ολυμπιακό που κατά το 2009 κατέκτησε το νταμπλ.

Ακόμη, τι έκαναν μία προς μία όλες οι ομάδες της Superleague αλλά και αφιέρωμα σ' εκείνες που ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, στην ανασκόπηση «ελληνικό ποδόσφαιρο 2009» οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν την πορεία των εκπροσώπων μας πέρυσι στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ αλλά και φέτος στο Europa League. Καλεσμένος ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος μαζί με τον Παύλο Παπαδημητρίου θα ψηλαφίσουν τα πεπραγμένα του χρόνου που φεύγει.

Γιορτάζει 20 χρόνια ο ΣΚΑΪ 100,3

Τα 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του γιορτάζει μαζί σας ο ΣΚΑΪ και για τα «γενέθλιά» του μοιράζει απλόχερα πλούσια δώρα! Έτσι, 30 και 31 Δεκεμβρίου εκατοντάδες δώρα περιμένουν όλους εσάς σε κάθε Δήμο, σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά της Αττικής! Όπου και αν βρίσκεστε, στο σπίτι, στο δρόμο ή στη δουλειά, συντονιστείτε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ γιατί τα δώρα πέφτουν βροχή σε ολόκληρη την πόλη!

Για τις 2 παραπάνω ημέρες, από τις 06.00 έως τις 20.00, ακούτε συνεχώς ΣΚΑΪ και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες που δίνουν οι παραγωγοί! Οι πιο γρήγοροι και οι πιο τυχεροί από εσάς κερδίζουν στη στιγμή και παραλαμβάνουν αμέσως το δώρο τους! Από κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μέχρι επώνυμα ρούχα, δωροεπιταγές και ταξίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!


"X-Factor" με Άννα Βίσση

Την Άννα Βίσση θα έχει καλεσμένη ο ΑΝΤ1 στο live του "X-Factor" την παραμονή Πρωτοχρονιάς (Πέμπτη 31/12) στις 21.00.

Σχέδια για μετατροπή του Μακεδονία TV

Σχέδιο επανατοθέτησης του ΑΝΤ1 στην τηλεοπτική αγορά με την αλλαγή χαρακτήρα του Μακεδονία TV, επεξεργάζονται οι επιτελείς του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με το "Παρόν" και την στήλη "Τυπολογίες" κατέληξαν στην απόφαση, να αλλάξουν πλήρως το Μακεδονία TV , αλλάζοντας το όνομά του σε ΑΝΤ2 , μεταδίδοντας ταινίες και σειρές κατά τα πρότυπα των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, μόνο που σε αντίθεση με τη συνδρομητική TV, θα παρέχει το περιεχόμενο αυτό δωρεάν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες