Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΛΑΤΙΝΙ:"ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"


Eνα τέλος στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών θέλει να δώσει ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί. Ο γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο καιρό στο κόσμο του ποδοσφαίρου και δηλώνει πως η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας θα καταπολεμήσει το φαινόμενο σύντομα...
"Δεν πρέπει να αρχίσουμε να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των αγώνων πριν γίνουν αυτοί. Τα παιδιά θα σταματήσουν να παίζουν ποδόσφαιρο και ο κόσμος θα σταματήσει να πηγαίνει στα γήπεδα. Θα αναπτύξουμε όλα τα απαιτούμενα μέσα για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων", τόνισε ο Πλατινί.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αποκάλυψε πως λειτουργεί το σύστημα "Fraud Detection System" που ελέγχει για λογαριασμό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τα στοιχήματα.

"Εχουμε καθιερώσει το Fraud Detection System, το οποίο παρακολουθεί όχι μόνο τους αγώνες αλλά και τα στοιχήματα που παίζονται σε όλο τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Οπου αποδειχτεί παρατυπία οι κυρώσεις θα είναι πολύ αυστηρές. Είναι μία πρόκληση να καθαρίσουμε τον "καρκίνο" αυτό".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες