Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΓΡΙΠΕΣ;(ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)


ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ!). ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΣΠΟΝΔΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΓΡΙΠΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ) ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ (ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ) Η Κ. RAUNI kilder ...
H πανδημία της νέας γρίπης Η1Ν1είναι λιγότερο θανατηφόρα απ όσο είχαν φοβηθεί αρχικά οι επιστήμονες, δήλωσαν σήμερα ειδικοί βρετανοί επιστήμονες που πρόσθεσαν ωστόσο ότι οι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία θα πρέπει να συνεχίσουν τον εμβολιασμό των πληθυσμών.

Στην πρώτη συγκριτική ανάλυση των θανάτων από την εμφάνιση της νόσου στην Αγγλία και αφότου η γρίπη χαρακτηρίστηκε πανδημία, τον Ιούνιο, δείχνει ότι σε κάθε 100 χιλιάδες περιπτώσεις μόλυνσης με τον ιό της νέας γρίπης οι θάνατοι φτάνουν τους 26 δηλαδή ποσοστό 0,026%.

Το ποσοστό αυτό δείχνει ότι η νέα γρίπη είναι ελάχιστα σοβαρότερη από τη γνωστή εποχιακή γρίπη.

"Η πρώτη πανδημία γρίπης του 21ου αιώνα, σύμφωνα με όλες τις αναλύσεις ειδικών είναι τελικώς λιγότερο θανατηφόρα απ όσο είχε εκτιμηθεί αρχικώς", αναφέρει ο σερ Λίαμ Ντόναλτσον, βρετανός καθηγητής επικεφαλής μελέτης που εκπονήθηκε για τη νέα γρίπη.

Στην ίδια μελέτη αναφέρεται ότι οι τρεις πανδημίες γρίπης του 20ου αιώνα ήταν σοβαρότερες πολύ: για παράδειγμα η λεγόμενη ισπανική γρίπη του 1918 είχε ποσοστά θανάτου 2-3%, ενώ οι πανδημίες του 1957 / 8 και του 1967 / 8 είχαν ποσοστά θανάτου 0,2 %.

Βεβαίως, όπως ανέφερε ο δόκτορ Ντόναλτσον οι συνθήκες υγιεινής, οι χώροι διαβίωσης, η διατροφή και η δημόσια υγεία, καθώς και η ιατρική γενικώς έχουν σημειώσει μεγάλη βελτίωση στις μέρες μας γεγονός που βοηθά στην μείωση των θυμάτων.

Παράλληλα στη μελέτη τονίζεται ότι το 63% των ασθενών από τη γρίπη που κατέληξαν, υπέφεραν και από άλλα σοβαρότερα προβλήματα υγείας ή και χρόνιες παθήσεις.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ!
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ Ο Π.Ο.Υ. (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ)?
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ο Π.Ο.Υ. έχει αξιολογήσει συστηματικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας πανδημία γρίπης ως μέτρια. Ο Π.Ο.Υ. υπενθύμισε με συνέπεια στην ιατρική κοινότητα, δημόσια, και μέσω των μέσων ενημέρωσης, ότι η εμπειρία από τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών δείχνει ότι περνούν ήπια γριππώδη συνδρομή και ανακτούν πλήρως μέσα σε μια εβδομάδα, έστω και αν δεν λάβουν καμιά μορφή ιατρικής περίθαλψης. Ο Π.Ο.Υ. πάγια συνιστά την αποφυγή τυχόν περιορισμών σε ταξίδια ή το εμπόριο. Αν και η εξέλιξη των ιών της γρίπης είναι εμφανώς απρόβλεπτη, εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτή η μέτρια επίδραση θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. "


Στα Αγγλικά:
"Ποιος έχει αξιολογηθεί συστηματικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας πανδημία γρίπης ως μέτρια. ΠΟΥ υπενθύμισε με συνέπεια την ιατρική κοινότητα, δημόσια, και τα μέσα ενημέρωσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών εμπειρία ήπια γριππώδης συνδρομή και να ανακτήσει πλήρως μέσα σε μια εβδομάδα, έστω και αν δεν οποιαδήποτε μορφή της ιατρικής περίθαλψης. ΠΟΥ έχει με συνέπεια συνιστάται η αποφυγή τυχόν περιορισμούς όσον αφορά το ταξίδι ή το εμπόριο. Αν και οι ιοί της γρίπης εμφανώς απρόβλεπτη, εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτή η μέτρια επίδραση θα συνεχιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας. "


ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ? ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΝΙΚΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!




1 σχόλια:

doremi είπε...

ΧΑΪΒΑΝΙΤΙΔΑ... Εγώ δυστυχώς εφόσον πάω φαντάρος θα το κάνω... ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες