Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Ασθενείς βροχές στα δυτικά και βόρεια και ομίχλες κυρίως στο ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Τρίτης (8/12).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Βροχές αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές. τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικές ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες