Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων, στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ, και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία οι βροχές θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 και στα ανατολικά βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κέλσιου και στη δυτική Μακεδονία από (μηδέν) 0 έως 7 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που πολύ γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ με ενίσχυση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των βορειότερων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κέλσιου και στα βόρεια έως 11 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 και στα βόρεια από 6 έως 11 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με ενίσχυση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κέλσιου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες