Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΗ...


Όταν ερωτεύεσαι, οτιδήποτε μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου, παράγει μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης, επειδή ακριβώς είναι κάτι φρέσκο, κάτι καινούριο. Καθώς όμως ο καιρός περνάει και αρχίζεις να τον συνηθίζεις περισσότερο και να τον μαθαίνεις, κάποια στιγμή ενδεχομένως να έρθει η ρουτίνα και η βαρεμάρα στη σχέση σας.

Σκοπός είναι να μην κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα, αλλά να δοκιμάζετε διαφορετικές εμπειρίες. Μπορείτε να πηγαίνετε ταξίδια, εκδρομές, ή γενικότερα να κάνετε δραστηριότητες που να σας αρέσουν ( όχι απαραίτητα και στους δύο, αφού και ο ένας από τους δύο συντρόφους μπορεί να κινητοποιήσει τον άλλο). Σημασία έχει να χαίρεστε όταν βρίσκεστε με το έτερον ήμισυ και να απολαμβάνετε τις στιγμές που περνάτε μαζί. Η ερωτική σχέση πάντα χρειάζεται ανανέωση, επομένως πρέπει να βρίσκετε τρόπους να ανανεώνετε τη σχέση σας και να την αναθερμαίνετε.
Μην αφήνετε την καθημερινότητα, τα προβλήματα και τη ρουτίνα να μπαίνει στη σχέση σας και αν τυχόν αντιληφθείτε ότι έχετε αρχίσει να ρουτινιάζετε, συζητείστε το με τον σύντροφό σας και στη συνέχεια, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: να έρθετε πιο κοντά!





4 σχόλια:

xaxanoulhs 7 είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ FLOKO ΜΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

doremi είπε...

DR RUTH FLOKO! ;P

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ FLOKO.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ-ΔΟΚΤΩΡ FLOKO!ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΙΔΙΑ!ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ FLOKO ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ!

Αποστόλου Φρόσω είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες