Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ...

Πρωτοχρονιάτικο… μπουναμά ετοιμάζει για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το δεις» ενοχλημένη ακόμα από τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τις τάξεις του καναλιού ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος, αποφάσισε να ανταποδώσει την… πίκρα που της προσέφεραν, καλώντας στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της, το… μαύρο πρόβατο του ομίλου, τη Δέσποινα Βανδή.



Αν και για όλους στο Μαρούσι το όνομα της τραγουδίστριας είναι απαγορευμένο, καθώς ποτέ δε της συγχώρησαν τη φυγή της, η οποία είχε σα συνέπεια να αποδυναμωθεί αισθητά η δισκογραφική εταιρία του ομίλου, Heaven, η παρουσιάστρια, λειτουργώντας αυτόνομα, για πρώτη φορά έδειξε… ασέβεια στην κοινή γραμμή, προγραμματίζοντας μάλιστα ταξίδι εξπρες στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα.

Η μανία της Στεφανίδου για… εκδίκηση ήταν τόσο μεγάλη, που παραμέρισε ακόμα και τις διαταραγμένες σχέσεις της με τη Βανδή, ώστε να πικάρει τους ΑΝΤενικούς με την παρουσία της Δέσποινας στη συχνότητά τους.

Οι πληροφορίες θέλουν ωστόσο, η πρόσκληση της παρουσιάστριας να ξάφνιασε ιδιαίτερα τη Δέσποινα, καθώς όχι μόνο οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 δεν είναι καλές, αλλά και γιατί στο παρελθόν οι δυο γυναίκες, με αφορμή τις εκπομπές της Τατιάνας, είχαν φτάσει σε ακραίες συμπεριφορές.

Βέβαια, μια απροσδόκητη συνάντησή τους σε κοινωνική εκδήλωση έσπασε τον πάγο, όμως δεν δημιούργησε και το ιδανικό κλίμα ώστε να επιτευχθεί και η συνεργασία τους.

Έτσι, επειδή και οι δυο γνωρίζουν καλά το τι σημαίνει η… ισχύς εν τη ενώσει, έδωσαν τα χέρια, ετοιμάζοντας ένα μοναδικό σόου, το οποίο μπορεί να…πληγώσει κάποιους, αλλά σίγουρα και τα νούμερα της Στεφανίδου θα εκτοξεύσει, αλλά και την καλύτερη διαφήμιση στη Βανδή θα πραγματοποιήσει.

Και μπορεί η απόφαση για την τραγουδίστρια να ήταν δύσκολη, όμως οι συνεργάτες της την έπεισαν πως πρέπει να ξεχάσει την κακιά στιγμή του παρελθόντος που την έφερε σε κόντρα με την παρουσιάστρια, αφού στην παρούσα φάση θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία για προβολή και ειδικά, όταν πρόκειται για εκπομπές υψηλής τηλεθέασης, όπως το «Αξίζει να το δεις».

Όσο για την Τατιάνα τρίβει τα χέρια της και γελά ειρωνικά σε όσους φρόντισαν να την ταράξουν δημιουργώντας προβλήματα στο σύζυγό της...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες