Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ... ΠΑΛΙ...


Για την πιθανότητα να διεκδικήσει ο Άρης ακόμα και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μέσω των πλέι οφ αν το επιτρέπει η βαθμολογική του συγκομιδή, μίλησε ο Γιάννης Κόντης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» βγήκε στον «αέρα» του «Sentra FM» και αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη, τους πολλούς ξένους της ομάδας του κ.α.

Αναλυτικά:

Για τη πιθανή μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου: Έχουμε καταλήξει πού θα κινηθούμε. Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο, θα το πούμε.

Για τους πολλούς ξένους παίκτες της ομάδας: Αν κοιτάξετε και στις ενδεκάδες των ομάδων της κορυφής που παίζουν στο πρωτάθλημα, δε θα δείτε περισσότερους Ελληνες παίκτες απ' αυτούς που είχε ο Αρης χθες. Κι εγώ θα ήθελα να έχω τον Κατσουράνη και τον Κυργιάκο αλλά 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο δεν μπορώ να δώσω.

Πρόσφατα πήγαμε να πάρουμε ένα 17χρονο από ομάδα Β' Εθνικής και μας ζήτησαν 300.000 ευρώ. Πήγαμε να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή από ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και μας ζήτησαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Αν νομίζετε ότι δεν είναι αποτρεπτική αυτή η κατάσταση...

Για τη χειρονομία του διερμηνέα της ομάδας στο τέλος του αγώνα: Δεν το είδα και δε νομίζω να έκανε κάποια απρεπή χειρονομία. Αν ενοχλεί κάποιους ότι ο διερμηνέας μας πανηγύριζε, εμάς δε μας ενοχλεί γιατί δείχνει ότι είναι μες στο κλίμα της ομάδας και ότι την αγαπάει κι αυτό αντίθετα μας χαροποιεί. Δε νομίζω ότι έκανε χειρονομία γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και είναι εξαιρετικός και στη δουλειά του.

Για τους στόχους του Αρη τη φετινή σεζόν: Ο στόχος μας είναι αυτός που ήταν αρχικά, η κατάκτηση του κυπέλλου και η είσοδος στα πλέι οφ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν αρκείσαι, θα κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε. Αν η βαθμολογική μας συγκομιδή, μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί να μην στοχεύσουμε σ' αυτό;

Για την “ψαλίδα” που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τις υπόλοιπες ομάδες: Η ελληνική λίγκα, όπως και οι υπόλοιπες της Ευρώπης πρέπει να συμμετάσχει στο στοίχημα και να πάρει λεφτά απ' αυτό. Μόνο έτσι θα μικρύνει η ψαλίδα. Η λίγκα παίρνει χρήματα από τον ΟΠΑΠ τώρα γιατί τον διαφημίζει. Οι ομάδες όμως πρέπει να τα παίρνουν σαν μέρισμα από το στοίχημα στο οποίο συμμετέχουν με τη χορήγηση του ονόματός τους. Είναι η μόνη λύση που μπορεί να δώσει χρήματα στο ποδόσφαιρο γιατί επενδυτές δεν υπάρχουν. Αν περιμένετε ανθρώπους σ' αυτούς του δύσκολους καιρούς να βάλουν τα χρήματά τους στο ποδόσφαιρο, θα περιμένετε καιρό.




1 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες