Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....


Επιμένει στα ριάλιτι ο ALPHA. Μετά το "Μια νύφη για το γιο μου" που ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να βγει στον άερα, οι Γερμανοί θα ρίξουν από τον προσεχή Μάρτιο ένα ακόμη ριάλιτι σόου.



Νέοι υποψήφιοι τραγουδιστές με ταλέντο και πολλά όνειρα ετοιμάζονται να κατακτήσουν την ελληνική μουσική σκηνή μέσα από το talent show του Alpha το οποίο βασίζεται στη πιο ξεχωριστή, δημοφιλή και πολυσυζητημένη τηλεοπτική επιτυχία, παγκοσμίως, - το «Idols».
Ξεκίνησε το 2001, καθιερώνοντας το «talent show» σαν ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό είδος, στη Μ. Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και σύντομα κατέκτησε πολλές άλλες χώρες (πάνω από 100) αναδεικνύοντας πολλούς διάσημους τραγουδιστές που κυριαρχούν σήμερα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, όπως οι Kelly Clarkson και Jennifer Hudson!

Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, άντρες και γυναίκες ηλικίας 16 έως και 32 ετών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία της ζωής τους να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες μπροστά στην πιο απαιτητική και αυστηρή μουσική κριτική επιτροπή της χώρας.

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από δύο άντρες και μία γυναίκα. Τα ονόματα των κριτών καθώς και ο τόπος που θα γίνει το casting θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι κριτές επιλέγουν τις καλύτερες φωνές, με αυστηρά κριτήρια, έτσι ώστε μόνο οι καλύτεροι από τους καλύτερους να βρεθούν στα φαντασμαγορικά live shows.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα live shows μόνο οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για το ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα έχει την τύχη να κατακτήσει τον τίτλο του Greek Idol και να ξεκινήσει μια εκπληκτική μουσική καριέρα.

Μπροστά από την κριτική επιτροπή και μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε κάθε live show, το οποίο θα έχει μια ιδιαίτερη μουσική θεματική ενότητα. Η κριτική επιτροπή θα καταθέτει ξεκάθαρα την άποψή της αλλά μόνο οι τηλεθεατές αποφασίζουν για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Θες να γίνεις το επόμενο «Greek Idol»; Μπορείς να επισκεφθείς το site του Alpha www.alphatv.gr, να επικοινωνήσεις με το 212 212 5960 ή να στείλεις sms: IDOL κενό ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 1900

O Νίκος Βέρτης στο «Μπαμ και κάτω»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα είναι καλεσμένος του Μπάμπη Χριστόγλου στην εκπομπή του NovaΣΠΟΡFM «Μπαμ και κάτω» την Παρασκευή 18/12 στις 15.00.

Απογείωση MEGA

Σε παράσταση για ένα κανάλι μετατράπηκε η τηλεθέαση την Τρίτη 15/12, καθώς το MEGA έπαιξε μόνο του, αφήνοντας τα άλλα κανάλια πίσω. Συγκεκριμένα το κανάλι της οδού Μεσογείων έκανε στο σύνολο 25,3%, την στιγμή που ο δεύτερος ΑΝΤ1 έπιασε 14,4%.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA είχε ευεργετικές συνέπειες καθώς έπιασε μέχρι και 30%, την στιγμή που το δελτίο του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με 6,9% και συνέχισε με 8,1% για να κλείσει στο ανώτερο μέχρι 11,2%.

Τι ετοιμάζει η NOVA για τις κληρώσεις
Η ώρα της κλήρωσης για την φάση των «16» του UEFA Champions League και UEFA Europa League έφτασε και η ψηφιακή τηλεόραση της nova θα μεταφέρει στους συνδρομητές ζωντανά όλες τις λεπτομέρειες, μέσα από μία ειδική εκπομπή του novasports1.

Την Παρασκευή 18/12 στις 12.30 σε ζωντανή σύνδεση με τη Νιόν της Ελβετίας οι συνδρομητές θα πληροφορηθούν πρώτοι σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (εφ όσον περάσει το εμπόδιο της Δυναμό), στο επόμενο Ευρωπαϊκό τους βήμα.

Στο στούντιο της Κάντζας, ο Γιάννης Καραλής θα έχει καλεσμένο τον διευθυντή του «Goal», Ανδρέα Δημάτο, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με το Ρέντη και την Παιανία, οι προπονητές των δύο «αιωνίων», Ζίκο και Νιόπλιας, θα καταθέσουν τις πρώτες τους σκέψεις για τους αντίπαλους τους.

Από νωρίς εκπομπή η ΝΕΤ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου η ΝΕΤ στις 19.00 θα μεταδώσει απευθείας από το «Γ. Καραϊσκάκης» το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λίγκα.

Το κρατικό κανάλι από τις 17.00 θα μας βάλει σε ρυθμούς ντέρμπι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, αλλά και δηλώσεις των καλεσμένων



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες