Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΒΙΕΡΙΝΙΑ:"ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ"


Για τη μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βιειρίνια στον «Libero 107,4». Ο Πορτογάλος χαφ παραδέχτηκε πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο ενώ τόνισε πως ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης...


Για την αναμέτρηση με τη Λάρισας και για τη φάση που κέρδισε πέναλτι ο Βιειρίνια ανέφερε: «Στην φάση που βρισκόμαστε τώρα αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι η νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας καθώς θέλαμε την νίκη για να ξεπεράσουμε την ήττα από την ΑΕΚ. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ νωρίς και λογικά αυτό θα έπρεπε να μας βοηθήσει για να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να πετύχουμε κι άλλα γκολ αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η ομάδα πάντως έτρεξε πολύ, έπαιξε με πάθος, προσπάθησε πολύ στην διάρκεια του αγώνα για να πετύχει κι άλλα γκολ αλλά τελικά δεν ήρθαν. Η δική μου φάση ήταν ανατροπή και σωστά δόθηκε το πέναλτι».


Οσον αφορά την προσωπική του απόδοση τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλήσω για μένα, ως τώρα πάντως είναι μια πολύ καλή σεζόν για μένα, από τις καλύτερες σίγουρα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος για να πω ότι είναι η καλύτερη τελικά. Προσωπικά αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνέχεια, προσπαθώ στις προπονήσεις να μαθαίνω και αυτό που θέλω είναι να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να παίζω στις γραμμές, είτε δεξιά είτε αριστερά, δεν έχω καμία προτίμηση. Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι απειλητικός και από τις 2 πλευρές, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα που, αρκεί να παίζω μπροστά και στην γραμμή».


Τέλος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου με τον «δικέφαλο του βορρά», υπογραμμίζοντας πως το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ του: «Έχουν υπάρξει επαφές με την διοίκηση αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω καλά και να βοηθώ την ομάδα. Το θέμα λοιπόν το χειρίζεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ με τους μάνατζερ μου, οι προθέσεις μου πάντως είναι γνωστές. Στον ΠΑΟΚ με εμπιστεύονται και με θεωρούν κεφάλαιο για την ομάδα, αυτό είναι σαφές. Φυσικά υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ΠΑΟΚ και το θεωρώ πολύ σημαντικό», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:


«Το καλοκαίρι ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, έβλεπα την εμπιστοσύνη και την στήριξη από όλους στον ΠΑΟΚ και ήθελα πολύ να τους το ανταποδώσω. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και βοηθώ φέτος την ομάδα καθώς πέρυσι δεν έπαιξα πολύ, θέλω πάρα πολύ να τους ευχαριστήσω όλους για την στήριξη στο πρόσωπο μου όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και πιστεύω ότι τελικά η συνεργασία μας θα συνεχιστεί».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες