Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη (17/12). Οι άνεμοι θα πνέου βορειοδυτικοί στα νότια 6 με 7 μποφόρ.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και τη νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής μακεδόνας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές οι οποίες τη νύχτα πιθανώς να είναι ισχυρές. Χιονιά στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και αργότερα δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην ήπειρο από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ που το βράδυ θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και τη νύχτα νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν από 14 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και τη νύχτα νότιοι νοτιοδυτικοί. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν αρχικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ανατολικά του νόμου. Από το βράδυ αύξηση των νεφώσεων με βροχές και χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κέλσιου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες