Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 14ου ΜΙΣΘΟΥ


Ζοφερά σενάρια για μισθωτούς και συνταξιούχους βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε μια περίοδο όπου η υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας έχει ανοίξει την όρεξη των κερδοσκόπων...
Αυτή τη φορά ασκούνται πιέσεις για να κοπεί ο 14ος μισθός ή αλλιώς το επίδομα της καλοκαιρινής άδειας και το δώρο του Πάσχα.

Εν τω μεταξύ, διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Εργασίας τα σενάρια περί κατάργησης ή προσωρινού παγώματος του 13ου μισθού το 2010. Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε ότι η αν και η χώρα έχει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα, δεν τίθεται ζήτημα διακινδύνευσης των εισοδημάτων των εργαζομένων, δεν τίθεται θέμα μισθού ή δώρου Πάσχα, όπως είπε.

Την ίδια ώρα, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να μιλούν για πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας, παρά τις διαβεβαιώσεις του έλληνα υπουργού Οικονομικών στους ξένους ανταποκριτές ότι η χώρα μας λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να ελέγξει το έλλειμμα.

Ο γαλλικός Τύπος με πρωτοσέλιδα επισημαίνει ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας επηρεάζει την ευρωζώνη και προκαλεί αναταραχές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία πάντως κινήθηκαν ανοδικά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες