Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Δια στόματος Μενεγάκη έμαθε ο Ευαγγελάτος το οριστικό του τέλος από τον ΑΝΤ1

Έκπληκτος έμεινε το πρωί ο Νίκος Ευαγγελάτος, όταν ενημερώθηκε πως διά στόματος Ελένης Μενεγάκη ανακοινώνεται στον Alpha, το τέλος του από τον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε καμία επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία τους, θεώρησε άνανδρο το ότι χρησιμοποιήθηκε η σύζυγος μεγαλοστελέχους του σταθμού ώστε κάποιοι να του περάσουν το… μήνυμα.



Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να αντιδρά πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ του ιδίου και κάποιων στελεχών του ΑΝΤ1, τα οποία σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο δημοσιογράφος κατηγορεί για εσκεμμένη προσπάθεια εξόντωσής του.

Οι δηλώσεις της Μενεγάκη ωστόσο δεν ενόχλησαν μόνο τον Ευαγγελάτο, αλλά και τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να αποφύγουν κάθε επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, μέχρι να ολοκληρωθεί η έκβαση του.

«Το θέμα αφορά μόνο τον ΑΝΤ1 και τον Ευαγγελάτο και μετά όλους τους άλλους…», δηλώνει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr άνθρωπος του σταθμού, ο οποίος διαφωνεί κάθετα με τις δηλώσεις της οικοδέσποινας του «καφέ».

«Το μόνο που κατάφερε η Μενεγάκη ήταν να εκθέσει τον Λάτσιο και τίποτε άλλο…».

Και για τους πολλούς έχει δίκιο, αφού η είδηση έκανε πρώτα το γύρο του σπιτιού της και μετά το γύρο του γραφείου της.

Και μπορεί εκείνη να βροντοφώναζε στην εκπομπή της ότι δε συζητά επαγγελματικά θέματα με το σύζυγο της, ώστε να τον έχει ως πηγή ενημέρωσης, όμως η παρουσιάστρια δε φημίζεται και για το αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της.

Πάντως από την όλη κατάσταση ήταν αδύνατο να μείνει… ανέγγιχτος ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος δέχτηκε ούκ ολίγες παρατηρήσεις για τη συμπεριφορά της συζύγου του, την οποία και προσπάθησε να δικαιολογήσει υποστηρίζοντας πως ο καθένας κάνει τη δουλεία του.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο ίδιος όταν έκλεισε η πόρτα του σπιτιού τους, μόνο το ζευγάρι γνωρίζει...

Για την ιστορία -η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr σας είχε πληροφορήσει από καιρό- ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του σταθμού και για του λόγου το αληθές διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που κλείνει και τυπικά το σήριαλ αυτό...

''Μετά από 3,5 χρόνια, ο ΑΝΤ1 και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν από κοινού τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Ευαγγελάτος, εκτός από το... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την ενημερωτική εκπομπή «Αποδείξεις», καθώς και άλλες έκτακτες εκπομπές που αφορούσαν την πολιτική επικαιρότητα. Παράλληλα εκπροσώπησε επάξια το σταθμό στα debates των εκλογικών αναμετρήσεων αυτής της χρονικής περιόδου.

Στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 διακρίθηκε για το πάθος, τη συνέπεια και την εργατικότητά του. Η Διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία.''

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει προς το παρόν ο Γιάννης Παπαδόπουλος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες