Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Steve Martin - Alec Baldwin οι παρουσιαστές των Όσκαρ 2010...


Για πρώτη φορά μετά το 1987 η παρουσίαση των 82ων βραβείων Όσκαρ ανατίθεται σε δύο παρουσιαστές. Ο κωμικός Steve Martin και ο Alec Baldwin θα είναι το φετινό, αταίριαστο εκ πρώτης όψεως, δίδυμο που θα βρεθεί στις 7 Μαρτίου στη σκηνή του Kodak theater στο Λος Άντζελες.



Ο Steve Martin έχει και στο παρελθόν παρουσιάσει δύο φορές τα Όσκαρ, το 2001 και το 2003, ενώ ο Alec Baldwin το 2004 ήταν υποψήφιος για το βραβείο Β’ Ανδρικού ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία «The Cooler».
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα παρουσιάσω τη βραδιά με τον εχθρό μου, Alec Baldwin», δήλωσε ο έτερος παρουσιαστής της βραδιάς.

Η 82η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου του 2010 και είναι η πρώτη φορά από το 1987, που θα μοιραστούν τη σκηνή περισσότεροι από δύο παρουσιαστές. Τότε, την παρουσίαση της βραδιάς είχαν αναλάβει οι Chevy Chase, Goldie Hawn και Paul Hogan.

Ο παραγωγός Adam Shankman δήλωσε για την επιλογή των δύο ανδρών : «Ο Steve είναι παράδοση και ο Alec, εκτός από το γεγονός ότι έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ, είναι τόσο μα τόσο περιζήτητος αυτή τη στιγμή».

Ο Baldwin, ορμώμενος από τη μουσική κλίση του συμπαρουσιαστή του, δήλωσε : «Δεν παίζω και μπάντζο, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πρόκειται για την ευκαιρία μίας ζωής».

Νέα εποχή για τα βραβεία

Ο Adam Shankman είπε ακόμα πως από πολύ νωρίς, οι υπεύθυνοι αναζητούσαν ένα ζευγάρι παρουσιαστών, εκ των οποίων ο ένας θα αποτελούσε μέρος της παράδοσης των βραβείων και ο άλλος θα έφερνε μία πνοή ανανέωσης στην τελετή.

«Οι δύο ηθοποιοί λατρεύουν ο ένας τον άλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ακαδημίας, Leslie Unger, σε δηλώσεις της ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που τη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο ηθοποιοί στη «σύγχρονη εποχή της τηλεόρασης».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες