Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

NΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ...

Όλα δείχνουν πως πέρασαν οι δύσκολες φουρτούνες στην ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικού αφού σύντομα ετοιμάζεται για το μεγάλο come back.

Ο παρουσιαστής πέρασε μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του τους προηγούμενους μήνες με αρκετά προβλήματα τόσο προσωπικά, με την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση όσο και οικονομικά, αφού οι οφειλές του είχαν πιάσει πια «ταβάνι», εμπόδιο που τελικά αντιμετώπισε και με τη βοήθεια του κουμπάρου του, Δημήτρη Κοντομηνά.



Για αυτούς τους λόγους ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε απομονωθεί στο σπίτι του στη Μήλο, μέχρι τις αρχές Οκτώβρη όμως που τελικά αποφάσισε να αφήσει όλα αυτά στο «χθες» και να κάνει βήματα εμπρός.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα και αποφασισμένος να κατακτήσει και πάλι τα τηλεοπτικά πλατό οι πόρτες του Alpha ήταν από τις πρώτες που του άνοιξαν διάπλατα. Από το Γενάρη φημολογείται μάλιστα να τον δούμε σε νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού της Κάντζας.

Ας έχουμε όμως στην άκρη του μυαλού μας το ενδεχόμενο ο Ανδρέας να διαβεί και το κατώφλι του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής μιας και οι εποχές αλλάξανε, κυβερνήσεις παρήλθαν κι άλλες ανέλαβαν...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες