Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΠΑΣΚΕΤ:MVP ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΛΙΝΑΣ ΚΛΕΙΖΑ...


Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Α1 για το μήνα Οκτώβριο έλαβε την Τρίτη (3/11) ο Λίνας Κλέιζα.

Οι πρώτες εμφανίσεις του Λιθουανού φόργουορντ αποδεικνύουν ότι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού χτύπησαν διάνα με την απόκτησή του το καλοκαίρι. Ο Κλέιζα συγκέντρωσε 77 ψήφους από τους εκπροσώπους του Τύπου. Τον ακολούθησε ο Έι Τζέι Έιμπραμς (Τρίκαλα) με 54 και ο Μπράιαν Μπουτς (Ηλυσιακός) με 17.



«Αυτό που μετρά είναι ότι κερδίζει η ομάδα και όχι ότι εγώ είμαι MVP», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Κλέιζα, αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου του και πρόσθεσε ότι «είναι καλό που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με δυο νίκες, αλλά είναι σίγουρο ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πολύ δρόμο να διανύσουμε. Θα προτιμούσα στο τέλος της χρονιάς να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα κι εγώ ας μην έχω κανένα προσωπικό βραβείο».

Το υψηλό μπάτζετ των Πειραιωτών (και) τη φετινή σεζόν έχει δημιουργήσει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό προσδοκίες για επιστροφή στους τίτλους. «Ίσως πολλοί να περιμένουν να κερδίζουμε εύκολα όλα τα παιχνίδια και να παίζουμε εντυπωσιακό μπάσκετ. Καλό είναι αυτό, αλλά δε γίνεται τίποτα από τη μια μέρα στην άλλη και χωρίς προσπάθεια. Το ζητούμενο για μένα είναι η ομάδα να κερδίζει και να είναι μέσα στους στόχους της μέχρι τη στιγμή που θα πρέπει αλλά και θα είμαστε έτοιμοι για τους τίτλους», τόνισε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες