Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΒΟΛΕΙ:MVP ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΚΑΛΝΤΕΙΡΑ...


Ο βραζιλιάνος παικταράς του θρύλου, Λεονάρντο Καλντέιρα, που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο μεγάλη νίκη στο Μετς αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών. Συγκεκριμένα ο Καλντέιρα , που αγωνίζεται ως ακραίος, σημείωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι 22 πόντους με 20/32 επιθέσεις, 60% στην υποδοχή και δύο άσους ,στατιστικά που αποτυπώνουν την σπουδαιότητα της εμφάνισης του.Με αφορμή τη διάκριση του αυτή δήλωσε στο volleyleague.gr:

«Είναι ωραία και σημαντική η διάκριση μου, γιατί ήρθε σε ένα σπουδαίο αγώνα, σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι, αλλά νομίζω ότι όλη η ομάδα διακρίθηκε σ’ αυτό το ματς. Όλα τα παιδιά έκαναν σωστά τη δουλειά τους και είχαμε διαστήματα όπου παίξαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Βέβαια υπήρχαν και κάποιες στιγμές όπου χάναμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά όπως έχουμε πει ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι κι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.Είμαι Βραζιλιάνος και ζω για να παίζω σε τέτοια αγώνες, γεμάτα πάθος, απλά με στεναχώρησε η ρίψη αντικειμένων. Ξέρω ότι δώσαμε μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας με αυτή τη νίκη και ελπίζω να τους έχουμε κοντά μας στο επόμενο ματς».
Τέλος αναφέρθηκε και στο ερχόμενο ματς με την ΕΑΠ: «Θα είναι ένα ακόμη ντέρμπι, αφού η ΕΑΠ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το μυστικό για εμάς όμως είναι να ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα. Αν παίξουμε εμείς καλά, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Κλειδί του αγώνα πιστεύω ότι θα είναι η υποδοχή, αφού κι οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικούς σέρβερ».
Κατά τα άλλα ομαλά και χωρίς τραυματισμούς βαδίζει η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στην ΕΑΠ(19.00 Novasports 3), το οποίο θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη».Με καθαρή νίκη οι ερυθρόλευκοι προσπερνάνε τους πατρινούς στο πίνακα της βαθμολογίας, γιαυτό χρειάζεται προσοχή.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες