Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILY MIRROR...


Ο Christiano Ronaldo κέρδισε τη δικαστική μάχη με την Daily Mirror, η οποία σε δημοσίευμά της έγραφε πως ο διάσημος επιθετικός μετά την εγχείρησή του στον αστράγαλο πήγε σε νυχτερινό κέντρο, ήπιε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πέταξε τις πατερίτσες του προσπαθώντας να χορέψει!



Σύμφωνα με το AFP, η εφημερίδα Daily Mirror τον περασμένο Ιούλιο είχε ένα δημοσίευμα το οποίο έγραφε πως ο Πορτογάλος είχε πάει σε νυχτερινό κέντρο όπου κατανάλωσε αρκετή ποσότητα αλκοόλ την περίοδο που βρισκόταν σε στάδιο αποθεραπείας ύστερα από εγχείρηση στον αστράγαλο.
Μάλιστα, το δημοσίευμα ανέφερε πως ο νυν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε 10.000 λίρες Αγγλίας για σαμπάνια και βότκα την οποία κατανάλωσε με τους φίλους του και πανέμορφα μοντέλα ενώ νωρίτερα ήδη είχε πιει 4 ποτήρια κόκκινο κρασί.

«Το κείμενο μεταξύ των άλλων είχε τη μαρτυρία ενός θαμώνα του μαγαζιού ο οποίος υποστήριζε πως ο σταρ της Ρεάλ πέταξε τις πατερίτσες του και προσπαθούσε να χορεύει με το φρέσκο-εγχειρισμένο του πόδι», δήλωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

Στην αντίπερα όχθη, οι συνήγοροι της εφημερίδας ζήτησαν συγγνώμη εκ μέρους των εναγόμενων για τη ζημία και την αγωνία που προκάλεσε το κείμενο στον Ronaldo.

«Η εφημερίδα παραδέχεται πως οι κατηγορίες κατά του ποδοσφαιριστή ήταν ψεύτικες και πως δεν έπρεπε να είχαν δημοσιευτεί. Ζητούμε συγγνώμη για το γεγονός», είπε ο ένας δικηγόρος της Daily Mirror στα ΜΜΕ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον συνήγορο του Christiano, ο αθλητής είχε πάει εκείνο το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο αλλά δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ επειδή «προσέχει την υγεία του και τη φόρμα του. Ποτέ δεν πέταξε τις πατερίτσες στο πάτωμα».

Τέλος, ο επιθετικός της υπογράμμισε μέσω ανακοίνωσης: "Προπονούμαι και αυτό το διάστημα αποθεραπεύομαι από έναν σοβαρότατο τραυματισμό. Ποτέ δεν πέταξα τις πατερίτσες μου και χόρεψα όπως υποστήριξε ψευδώς η Daily Mirror".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες