Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΛΟΥΖΕΡΠΟΥΛ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!


Η Λίβερπουλ έμεινε στο 2-2 με τη Μπέρμιγχαμ στο Ανφιλντ και τώρα απέχει 11 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.


Με τον Τζέραρντ στον πάγκο, όπως και τον Κυργιάκο, αλλά και τον Τόρες εκτός αποστολής, η Λίβερπουλ ξεκίνησε επιθετικά και μάλιστα προηγήθηκε στο 12' με κοντινό δυνατό σουτ του Γάλλου Νταβίντ Ενγκόνγκ σε φάση διαρκείας.
Ωστόσο για τον Ράφα Μπενίτεθ πάλι δεν έμελλε να νικήσει την Μπέρμιγχαμ, καθώς σε έξι συναντήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα αυτή μετρούσε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες!

Στο 26' ο Κρίστιαν Μπενίτες με κοντινή κεφαλιά σε άλλη φάση διαρκείας, πέτυχε το πρώτο του γκολ στα αγγλικά γήπεδα και ισοφάρισε. Και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κάμερον Τζερόμ με κεραυνό από τα 35 μέτρα αιφνιδιάσε τον Ρέινα και έκανε το 1-2.

Ο Ράφα Μπενίτεθ από το 44' είχε βάλει τον Τζέραρντ στη θέση του τραυματία Ριέρα - στο τέλος χτύπησε και ο Μπεναγιούν - και στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πίεσε. Στο 61' είχε κεφαλιά του Τζέραρντ στο δοκάρι και στο 70' ισοφάρισε, αλλά χάρη σε λάθος του διαιτητή Πίτερ Γουόλτον.
Ο Ενγκόνγκ μπήκε στην περιοχή, ο Κάρσλεϊ έκανε τάκλιν, δεν βρήκε τη μπάλα, αλλά ούτε τον Γάλλο, που βούτηξε. Ο Γουόλτον είχε πέναλτι και ο Τζέραρντ ισοφάρισε.
Η Μπέρμιγχαμ άντεξε στην πίεση της Λίβερπουλ ως το τέλος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες