Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ - Καλά νούμερα για "Πρωταγωνιστές"...


Ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε., Χρήστος Παναγόπουλος, υπέβαλε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στους αρμόδιους Υπουργούς την παραίτησή του.


Το πλήρες κείμενο της παραίτησής του έχει ως εξής:
«Με τις Α.Π. 920-23/10/09 και Α.Π. 940-04/11/09 επιστολές μου, σας επεσήμανα μερικά από τα κρίσιμα και επείγοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία -είτε προφορικώς είτε εγγράφως- από πλευράς σας.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι κάθε ημέρα που περνά πολλαπλασιάζει και διογκώνει τα προβλήματα.

Κατόπιν αυτού και καθώς ανέμενα για μακρύ και εύλογο χρονικό διάστημα την εκ μέρους σας πρωτοβουλία, θεωρώ ότι η περαιτέρω παραμονή μου ουδέν προσφέρει στη δημόσια Ρ/Τ και για το λόγο αυτό σας υποβάλλω με την παρούσα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου.

Παρακαλώ να με αποδεσμεύσετε το ταχύτερο δυνατό, ορίζοντας το πρόσωπο, το οποίο θα ενημερώσω και στο οποίο θα παραδώσω

Η Ιταλία στο Conn-X TV

Δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ιταλίας στο ποδόσφαιρο θα δείξει τις επόμενες ημέρες το Conn-X TV Sport.

To Σάββατο 14 Νοεμβρίου το αθλητικό κανάλι του ΟΤΕ θα μεταδώσει απευθείας στις από την Πεσκάρα τον αγώνα Ιταλία - Ολλανδία, ενώ την Τετάρτη 18/11 στις ζωντανά από την Τσεζένα θα καλύψει το ματς Ιταλία - Σουηδία.

Θετικές εντυπώσεις για τους ποδοσφαιριστές στην «Αθλητική Κυριακή»
Μια αδιαθεσία κράτησε τον Αντώνη Κατσαρό μακριά από την παρουσίαση της «Αθλητικής Κυριακής», την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Έτσι στο πλευρό της Άννας Καραμανλή μέσα από την συχνότητα της ΝΕΤ είδαμε τον Παύλο Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην εκπομπή.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο τερματοφύλακας του Άρη Μιχάλης Σηφάκης. Πρόθεση των ανθρώπων της εκπομπής είναι να συνεχιστεί να καλούνται στο στούντιο της «Αθλητικής Κυριακής» εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, καθώς αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. H κίνηση αυτή έχει προκαλέσει θετικές αντιδράσεις.

Η «Αθλητική Κυριακή» δεν θα βγει την Κυριακή 15/11 λόγω της Εθνικής ομάδας και επιστρέφει στις 22/11. Όσον αφορά την τηλεθέαση, η εκπομπή έφτασε μέχρι το 12,5%, ενώ ο αγώνας Ξάνθη - Πανιώνιος που μεταδόθηκε την Κυριακή (8/11) το μεσημέρι έφτασε μέχρι 16%.

Εν τω μεταξύ άπαντες στην ΕΡΤ, αλλά και στο αθλητικό τμήμα περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά τις αλλαγές στο ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης. Εντός των επόμενων ημερών προσδιορίζονται οι αλλαγές.

Σύσκεψη για τα τηλεοπτικά
Ο ΕΣΑΚΕ θα έχει την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ΔΣ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ομάδες που είναι «άστεγες».

Από κει και πέρα εξελίξεις αναμένονται για να τελειώσει και το θέμα με τις μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ.

Κανονικά αθλητικές εκπομπές ο ΣΚΑΪ

Μπορεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου να μην έχει πρωτάθλημα λόγω Εθνικών ομάδων, όμως ο ΣΚΑΪ θα βγάλει κανονικά εκπομπές.

Το Σάββατο 14/11 στις 14.00 θα προβληθεί το «Γκολ χωρίς σύνορα» (με μια ώρα διάρκεια αντί για δύο), ενώ την Κυριακή 15/11 στις 20.30 θα μεταδοθεί για μια ώρα επίσης το «ΣΚΑΪ Γκολ».

Το βάρος φυσικά και στις δύο εκπομπές θα πέσει στον αγώνα μπαράζ της Εθνικής μας με την Ουκρανία, αλλά και στα υπόλοιπα ματς.

Πτώση για «Veto»

Το δεύτερο φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Veto» οπισθοχώρησε συγκριτικά με το πρώτο, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τα πρακτορεία διανομής πούλησε 113.000 φύλλα (έναντι 200.000 στην πρεμιέρα).

Μάλιστα οι άλλες εφημερίδες ξεπέρασαν το «Veto», μια και το «Πρώτο Θέμα έκανε 220.000 φύλλα, η «Καθημερινή» 155.000 φύλλα το «ΒΗΜΑ» 152.000, το «Έθνος» 135.000 και η «Ελευθεροτυπία» 125.000 φύλλα.

Καλά νούμερα οι «Πρωταγωνιστές» με Κούνεβα

Η δραματική εξομολόγηση της Κ. Κούνεβα στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές» για την περιπέτεια της έφερε νούμερα στην εκπομπή του MEGA.

Συγκεκριμένα έκανε μέσο όρο 19,6% (686.000) και έφθασε μέχρι την 6η θέση του ΤΟΠ-10 της AGB.

Τράβηξε τηλεθεατές, αλλά και φάρσα για βόμβα στο «X-Factor»

«Εκρηκτική» ήταν η ατμόσφαιρα στο 2ο live του «X - Factor» στον ΑΝΤ1. Σαν αποτέλεσμα, περισσότεροι από 1.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο live που κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του, ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακά από εκείνα της πρεμιέρας του X Factor live.

Το πρόγραμμα σημείωσε μέσο μερίδιο 36,3% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες 15-24 ετών με ποσοστό 58,2% στο συγκεκριμένο κοινό.

Κι ενώ η ροή της εκπομπής εξελισσόταν φυσιολογικά, το live show του X Factor διακόπηκε για μία περίπου ώρα μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο πλατό! Πολύ γρήγορα και χωρίς πανικό το στούντιο εκκενώθηκε.

H αστυνομία έκανε τον απαραίτητο έλεγχο και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος, οι πρωταγωνιστές του X Factor και το κοινό επέστρεψαν στις θέσεις τους και το show συνεχίστηκε σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς.

Στον «αέρα» παραμένει το Ουκρανία - Ελλάδα

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο MEGA και στους ιθύνοντες των Ουκρανών για το δεύτερο ματς της Εθνική μας ομάδας για τα μπαράζ την Τετάρτη 18/11.

Οι Ουκρανοί ζητούν σύμφωνα με πληροφορίες 500.000 ευρώ από το «Μεγάλο Κανάλι» για την πώληση των δικαιωμάτων μετάδοσης της αναμέτρησης στην «Ντόνμπας Αρένα» αξιώνοντας παράλληλα τη δωρεάν παραχώρηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Στο MEGA φυσικά δεν συζητούν σε τέτοια νούμερα ενώ και άλλο κανάλι δύσκολα θα δεχτεί με αυτό το ποσό να δείξει το ματς. Έτσι το Ουκρανία - Ελλάδα παραμένει στον «αέρα».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες