Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Σποραδικές βροχές και στις ανατολικές θαλάσσιες περιοχές καταιγίδες και επικράτηση βόρειων ανέμων 4 με 6 μποφόρ προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία από 04 έως 12 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών στη Θεσσαλία και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και που από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το μεσημέρι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες