Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Εξαιρετική τηλεθέαση για το Μίλαν - Ρεάλ παρά το γεγονός ότι είχε απέναντι τον Λαζόπουλο, ενώ ο ΣΚΑΪ θα δείξει ένα ακόμη σπουδαίο ματς για το ΝΒΑ.



Πρωτιά το MEGA με την μπάλα

Πολύ καλά νούμερα έκανε ο αγώνας Μίλαν - Ρεάλ που έδειξε το MEGA την Τρίτη 3/11 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς από το «Σαν Σίρο» έφθασε στην μέγιστη τιμή μέχρι 31,8%, ενώ η «Σούπερ Μπάλα» έκανε μέχρι 19%. Έτσι το MEGA ήταν πρώτο κανάλι στο σύνολο με 22%, μπροστά από τον ALPHA που ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος με 19,6%.

Το κανάλι της Κάντζας είχε και πάλι σούπερ τον Λάκη Λαζόπουλο και το «Αλ Τσνατίρι Νιους», καθώς έφτασε μέχρι 63,1% και ήταν το πρώτο πρόγραμμα. Φυσικά και στην μονομαχία με το Μίλαν - Ρεάλ η εκπομπή του ALPHA ήταν νικήτρια.

Ντιτρόιτ - Ντάλας στον ΣΚΑΪ

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ θα δείξει απευθείας τον αγώνα Ντιτρόιτ Πίστονς - Ντάλας Μάβερικς για το πρωτάθλημα μπάσκετ ΝΒΑ.

Europa League και Formula 1 στο σάιτ του ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 έχει ανανεώσει την ιστοσελίδα του και μέσα από ειδικές σελίδες υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα για το Europa League και την Formula 1.

Συγκεκριμένα, στο http://www.antenna.gr/europa/ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα για τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση. Θα βρείτε ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων, παρουσίαση των ομάδων και των γηπέδων, πληροφορίες για τον θεσμό, καθώς και στοιχεία για την εκπομπή του ΑΝΤ1 και την ομάδα της.

Τέλος, μπορείτε να δείτε σε video συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και ειδικών, τις καλύτερες φάσεις των αγώνων, αλλά και να συμμετάσχετε σε διάφορες ψηφοφορίες.

Στο http://www.antenna.gr/f1/ μάθετε με λεπτομέρειες τι συνέβη στο πρωτάθλημα του 2009 και τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα του 2010! Το microsite περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων, όλα τα τελευταία νέα, παρουσίαση ομάδων και οδηγών, βαθμολογίες, συνεντεύξεις και αναλυτικό σχολιασμό στο editorial.

Ακόμα, μπορείτε να γνωρίσετε την ομάδα της F1 στον ANT1, να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω email και τέλος, να κατεβάσετε απίθανα wallpapers για το pc σας!

Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τα ματς ΑΕΚ και ΠΑΟ

Οι μάχες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για μια διάκριση στην Ευρώπη συνεχίζονται στην 4η αγωνιστική του Europa League, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Ο ΑΝΤ1 μας βάζει από νωρίς στο πνεύμα της μεγάλης διοργάνωσης με τη μαραθώνια εκπομπή Europa League Live που θα αρχίσει στις 19:00 και θα ολοκληρωθεί μετά από 7 περίπου ώρες.

Σε αυτό το διάστημα, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει ζωντανά στις 20:00 το παιχνίδι Στουρμ Γκρατς - ΠΑΟ και στις 22:05 τον αγώνα ΑΕΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ. Επιπλέον, πριν και μετά τις μεταδόσεις θα προβληθούν ζωντανές συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα τελευταία νέα των ομάδων σε ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα, όπως και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους καλεσμένους στο στούντιο.

Στο Pre-game show του Europa League Live, θα μάθουμε τα τελευταία νέα για τις δύο αναμετρήσεις, σε ζωντανές συνδέσεις με το ΟΑΚΑ και το Γκρατς. Επιπλέον, θα δούμε αποκλειστική συνέντευξη του Αντρέας Ίβανσιτς, που αναλύει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Στουρμ Γκρατς, αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του στα γερμανικά γήπεδα, μιλάει για την αποχώρησή του από την Παιανία και για τις σχέσεις του με τον Τεν Κάτε, ενώ εκμυστηρεύεται την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Καλεσμένοι στο στούντιο του ΑΝΤ1, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Κωστής και Γιώργος Καπουράνης.

Στις 20:00, σε απευθείας μετάδοση από το Γκρατς θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση Στουρμ Γκρατς - ΠΑΟ. Στην περιγραφή ο Τάσος Κολλίντζας και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Στις 22:05, θα συνδεθούμε με το ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπάτε Μπόρισοφ. Στην περιγραφή ο Μιχάλης Τσώχος, στον σχολιασμό ο Ηλίας Ατματζίδης και στο ρεπορτάζ οι Αποστόλης Νταλούκας, Βασίλης Χατζηδάκης και Δημήτρης Ανδρικόπουλος.

Στις 24:00, στο Post-game show, θα δούμε όλο το ρεπορτάζ από τις δύο αναμετρήσεις, με δηλώσεις παικτών και επισήμων. Στο στούντιο του γηπέδου, ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς σχολιάζουν το αποτέλεσμα. Στο στούντιο του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται ο Λεωνίδας Βόκολος, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και προπονητής της εθνικής ομάδας παίδων, και ο Χρήστος Κωστής.

Θα δούμε ακόμα εκτενή στιγμιότυπα από τις δύο άλλες αναμετρήσεις των ομίλων των ελληνικών ομάδων, Ντιναμό Βουκουρεστίου - Γαλατά Σαράι & Εβερτον - Μπενφίκα, καθώς και όλα τα γκολ της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Περιγραφές στην Σούπερ Λίγκα

Ο Δημήτρης Κανελλάκης (με Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο στο ρεπορτάζ) θα περιγράψει το Σάββατο 7/11 (19.00) για το λογαριασμό του NovaSports 1 το ματς Πανθρακικός - ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή 8/11 ο Μανωλης Δράκος θα περιγράψει το Ατρόμητος - Εργοτέλης (ρεπορτάζ οι Διονύσης Στρούμπος, Γιάννης Τσάινης) που θα δείξει το NovaSports 1 (14.30).

Το Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα (16.45 NovaSports 1) uaθα περιγράψει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος σε ρεπορτάζ του Γ. Μαρκόπουλου), ενώ το Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός (19.00 NovaSports 1) θα περιγράψει ο Γιάννης Καραλής σε ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Νίκου Τζουάννη.

Την Δευτέρα 9/11 το AEK - Λάρισα (16.45 NovaSports 1) θα περιγράψει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ θα είναι οι Μανώλης Βογιατζάκης και Γιώργος Αργυρόγλου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες