Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΕΣΤ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...

Σε εθελοντικό έλεγχο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό τους θα μπορούν να υποβληθούν από σήμερα και μέχρι τις 17 Νοεμβρίου οι Ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον υφυπουργό παρά τω προέδρω της κυβέρνησης, Carlo Giovanardi, νυν βουλευτή του κόμματος του Silvio Berlusconi και πρώην μέλος του κόμματος «Udc».



Η «σπίθα» ωστόσο για την συγκεκριμένη «συμβολική» πρωτοβουλία «άναψε» το 2006, όταν οι υπεύθυνοι της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «le Iene» είχαν καταφέρει να πάρουν δείγματα από ιδρώτα Ιταλών βουλευτών και γερουσιαστών, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να σκουπίσουν το μέτωπό τους για μια συνέντευξη που θα έδιναν.

Τα δείγματα εκείνα στάλθηκαν σε ειδικά εργαστήρια και μετά την ανάλυσή τους οι υπεύθυνοι της εκπομπής είπαν ότι σε ποσοστό ενός στους τέσσερις, οι Ιταλοί βουλευτές έκαναν χρήση «μαλακών» ναρκωτικών.

Ωστόσο, η εκπομπή εκείνη δεν βγήκε ποτέ «στον αέρα», αφού εμποδίστηκε από τις Αρχές, λόγω σχετικής απαγόρευσής της για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες