Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA, βραβεύουν τους καλύτερους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, για 9η συνεχή χρονιά! Παρουσιαστές της εκδήλωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports1 στις 20:00, θα είναι οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Μπραουδάκης και Γιάννης Πάγκος



Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ στην αίθουσα θα έχουν προσκληθεί να παρευρίσκονται οι τρεις επικρατέστεροι από τις παρακάτω κατηγορίες: Καλύτερος Έλληνας Ποδοσφαιριστής, Καλύτερος Ξένος Ποδοσφαιριστής, Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής, Καλύτερος Τερματοφύλακας, Καλύτερος Προπονητής, Καλύτερος Διαιτητής.
Βραβεία θα απονεμηθούν στους Νίκο Σουλτανίδη Καλύτερο Ποδοσφαιριστή Β' Εθνικής, Γιώργο Ζαχαρόπουλο & Γιώργο Τριχιά Καλύτερους Ποδοσφαιριστές Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος), Θανάση Καραγκούνη Καλύτερο Ποδοσφαιριστή Γ' Εθνικής (Βόρειος Όμιλος), και στους πρώτους σκόρερ της περιόδου 2008-2009: Λουτσιάνο Γκαλέτι & Ισμαέλ Μπλάνκο (14 γκολ) Superleague, Νίκος Σουλτανίδης (22 γκολ) Β' Εθνικής, Γιώργος Ζαχαρόπουλος (24 γκολ) Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος), Γιάννης Κατσαρός και Λάζαρος Μουρατίδης (11 γκολ) Γ' Εθνικής (Βόρειος Όμιλος).

Με αναμνηστικές πλακέτες θα τιμηθούν οι Μιχάλης Σηφάκης για την υπεύθυνη στάση του στην αναμέτρηση Ηρακλή-Άρη, Ντιε Σερζ για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του και ο ιατρός Νικόλαος Πισκοπάκης για την συμπαράσταση του στους ποδοσφαιριστές.

Ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος θα τιμηθεί για την προσφορά του στο αθλητικό ρεπορτάζ

Τέλος, θα βραβευτούν για την πολυετή παρουσία τους στα γήπεδα οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Γκούμας, Νίκος Παπαδόπουλος και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Τι ετοιμάζει ο ΠΣΑΤ για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της εκδήλωσης απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων και του 27ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας-Κύπρου, που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 9 και 10 Νοεμβρίου 2009 στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης, με την υποστήριξη της ΟΠΑΠ Α.Ε, του ΕΔΟΕΑΠ, της ΕΣΗΕΑ, της Νομαρχίας Αθηνών, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και της Γ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ Α.Ε, συζητήθηκαν την Τρίτη 3/11 σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στον ΠΣΑΤ.

Η εκδήλωση απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων, οι τιμητικές διακρίσεις σε συγγραφείς αθλητικούς συντάκτες και οι βραβεύσεις παιδιών αθλητικών συντακτών που εισήλθαν εφέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου (17.30).

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, εφέτος βραβεύονται οι:

Αναστάσιος Αγγελόπουλος (Εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη Πατρών»): «Κων. Δαβουρλής-Ιστορική Αναδρομή».

Γιάννης Αναγνωστόπουλος-Ηρα Νικολετοπούλου (ΕΡΤ): «Παραολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνου».

Γιώργος Αρκουλής (Ιστοσελίδα «zougla.gr» - Ευθυμογράφημα.

Νίκος Δελαγραμμάτικας (ΑΝΤ-1): Ρεπορτάζ από το Πεκίνο.

Ζήσης Καραβάς (Εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ»-Αρθρογραφία: Επαθλο ΕΔΟΕΑΠ-Χρ. Σβολόπουλος

Χρήστος Μουτσάκης (Περιοδικό «Active»: «100 χρόνια Ηρακλής»-Επαθλο ΕΔΟΕΑΠ-Παν. Γεραμάνης.

Θάνος Μπλούνας (Εφημερίδα «Καθημερινή»): «Η φαμίλια των διαιτητών»-Αφιέρωμα

Νίκος Χαλκιόπουλος: Φωτογραφικό στιγμιότυπο Ενόργανης Γυμναστικής

Δημήτρης Χατζηγεωργίου (ΕΡΤ): Συνέντευξη με τον Γιουσέιν Μπολτ.

Για το συγγραφικό τους έργο μέσα στο 2009, θα βραβευτούν τα μέλη μας:

Σήφης Βοτζάκης-Βαγγέλης Μελέκογλου: «100 χρόνια Παναθηναϊκός»

Αρης Γάτας: «Τότης Φυλακούρης-Της ζωής μου το φιλμ».

Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Μαύρο Φιλί»

Παναγιώτης Σπηλιόπουλος: «Αθλητισμός και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας».

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Παιχνίδι χωρίς όρια».

Τα παιδιά μελών του ΠΣΑΤ που εισήχθησαν εφέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, είναι οι:

Αλεξία Αλευρόπουλου: Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου

Ευάγγελος Αντωνιάδης: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά

Κατερίνα Δοντά: Τμήμα Μηχανικών Μεταλλειολόγων Μετσοβείου Πολυτεχνείου

Χρήστος Λιόσης: Τμήμα Οικονομικής Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου.

Ευαγγελία Λουκάτου: Τμήμα Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου

Αύγουστος Πανταζίδης: Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το θέμα του Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας-Κύπρου, που διεξάγεται κάθε χρόνο εναλλάξ στις δύο χώρες, είναι «Η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις στον Αθλητισμό και τα ΜΜΕ».

Εισηγητές του συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου θα αρχίσουν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου (09.00), θα είναι οι συνάδελφοι, Λάμπης Ταγματάρχης, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Μάκης Βοϊτσίδης (πρόεδρος ΕΣΗΕΜΘ) και ο Δρ Πάμπος Παπαγεωργίου από την Κύπρο (καθηγητής-οικονομικός Αναλυτής.

Δυναμικό ξεκίνημα o ALPHA





Ο ALPHA έχει μπει δυναμικά στην μάχη της τηλεθέασης όπως αποτυπώνεται στην AGB, την ίδια στιγμή που το ΣΠΟΡ+ έχει συνέχει αγώνες από την ισπανική λίγκα στο μπάσκετ.

Ανεβαίνει ο ALPHA

Ο ALPHA ξεκινά δυνατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου, του 1ου μήνα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι εξαιρετικά θετικά για τον ALPHA σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας ο ALPHA είναι το μόνο κανάλι που παρουσιάζει άνοδο και μάλιστα πάρα πολύ σημαντική και στο σύνολο της ημέρας και στο prime time, σε σχέση με την περσινή σεζόν πράγμα που επαναφέρει το κανάλι ανάμεσα στα τρία πρώτα ιδιωτικά κανάλια της χώρας με μεγάλη διαφορά από το τέταρτο.

Μετά την σαρωτική Τρίτη στο prime time με τον Λάκη Λαζόπουλο, την εξαιρετική Πέμπτη με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Έκτορα Μποτρίνι, τώρα και η Τετάρτη διεκδικεί μια δυνατή θέση στον πίνακα της τηλεθέασης με τα νέα προγράμματα 'Αγρότης μόνος ψάχνει.' και 'Για λογαριασμό σας...', αλλά και η Κυριακή με το «Chart*Show - Your Countdown» και το Alpha Box Office με τις καλύτερες ξένες ταινίες.

Για την περίοδο 5 - 31 Οκτωβρίου 2009, ο Alpha καταγράφει: Σύνολο ημέρας: Άνοδος 3 ποσοστιαίων μονάδων. Στα κοινά 15-44, ποσοστό 15,4%, σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 24,1% από το αντίστοιχο περσινό διάστημα (6-31 Οκτωβρίου 2008) όπου είχε καταγράψει ποσοστό 12,4%.

Prime time: Άνοδος 7,6 ποσοστιαίων μονάδων. Εντυπωσιακή είναι η άνοδος του Alpha φέτος στο prime time, στα κοινά 15-44, αφού καταγράφει ποσοστό 19%, σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 66.6% από το αντίστοιχο περσινό διάστημα (6-31 Οκτωβρίου 2008) όπου είχε καταγράψει ποσοστό 11.4%.

Ο Alpha είναι το μοναδικό κανάλι το οποίο σημειώνει αύξηση στην τηλεθέασή του, τον μήνα Οκτώβριο, τόσο στο σύνολο ημέρας όσο και στο prime time και μάλιστα πολύ σημαντική σε σύγκριση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα.

Ο CEO του Alpha κ. Christoph Mainusch, δηλώνει: «Αυτά τα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τους τρεις αρχικούς στόχους μας. Πρώτον, να ανήκουμε στην ομάδα των 3 κορυφαίων καναλιών εθνικής εμβέλειας, με μεγάλη διαφορά από το κανάλι της τέταρτης θέσης. Δεύτερον, να είμαστε ένας ισχυρός παίκτης στη ζώνη του prime time, όπου μοιραζόμαστε την δεύτερη θέση με τον ΑΝΤ1, ενώ κάποιες μέρες είμαστε ακόμη και πρώτοι. Και τρίτον, να έχουμε ξεκάθαρα εδραιώσει τον Alpha ως κανάλι οικογενειακής ψυχαγωγίας».

Προγράμματα ανά κατηγορίες

Ειδήσεις: Άνοδος 3,6 ποσοστιαίων μονάδων. Εντυπωσιακή είναι η άνοδος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τον μήνα Οκτώβριο, για την περίοδο 5 - 31 Οκτωβρίου 2009 στα κοινά 15-44, αφού καταγράφει ποσοστό 12,6% σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 40% από το αντίστοιχο περσινό διάστημα (6-31 Οκτωβρίου 2008) όπου είχε καταγράψει ποσοστό 9%.

Δυναμική είσοδος των νέων προγραμμάτων του Alpha στο πεδίο του ανταγωνισμού, σταθερή η αξία των παλαιών. Πρωτιά της Ελένης Μενεγάκη, τον μήνα Οκτώβριο, για την περίοδο 5 - 31 Οκτωβρίου 2009, στα κοινά 15-44, καθώς κατέγραψε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 23% Πάντα αληθινή, άμεση και επικοινωνιακή, η Ελένη Μενεγάκη είναι και πάλι νικήτρια στα δυναμικά κοινά, για τον πρώτο μήνα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Στην πρώτη θέση παραμένει η αγαπημένη συνήθεια των 8, το «Κάτι ψήνεται». Το «Κάτι ψήνεται» που δημιούργησε μεγάλη αίσθηση, κέρδισε τις εντυπώσεις από τον πρώτο μήνα μετάδοσής του και ανέτρεψε πολλά δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης, στη ζώνη προβολής του, σημείωσε τον Οκτώβριο συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 23,6% στα κοινά 15-44.

Σαρωτικός ο Λάκης Λαζόπουλος η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης ήταν και πάλι μεγάλος νικητής του prime time, και τον μήνα Οκτώβριο, στα κοινά 15-44, καταγράφοντας συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 52,7%. Με τη διεισδυτική του ματιά και τα καυστικά του σχόλια συνεχίζει και φέτος να καθηλώνει τους τηλεθεατές και να αποτελεί το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Τα Σαββατοκύριακά μας τον Οκτώβριο είναι και πάλι. «Μες την καλή χαρά» αφού η πρωινή παρέα του Σαββατοκύριακου του Alpha βρίσκεται στην πρώτη θέση καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 25% (κοινά 15-44).

Συγκίνηση και πακέτα γεμάτα με συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες μοίρασε και τον Οκτώβριο η Βίκυ Χατζηβασιλείου που με την εκπομπή της κατέγραψε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 20,1%. (κοινά 15-44) συνεχίζοντας σταθερά την επιτυχημένη της πορεία.

Εκρηκτικός και απρόβλεπτος ο Έκτορας Μποτρίνι παραμένει και φέτος ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών Τον μήνα Οκτώβριο κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης 26,7%. (κοινά 15-44).

Εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη ήταν η έναρξη και η πορεία των νέων προγραμμάτων του Alpha, «Αγρότης μόνος ψάχνει.» και «Για λογαριασμό σας.» καθώς κατέγραψαν 19,6% και 22,5%, αντίστοιχα, στα κοινά 15-44, τον πρώτο μήνα της προβολής τους.

Φουλ μπάσκετ στο ΣΠΟΡ+

Έξι αγώνες για το ισπανικό πρωτάθλημα ACB μπάσκετ θα μεταδώσει το ΣΠΟΡ+ τις επόμενες ημέρες.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 19.00 με τον αγώνα Φουενλαμπράδα - Βαλένθια, για να ακολουθήσει την Κυριακή 8/11 στις 24.00 σε μαγνητοσκόπηση τα ματς Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 14/11 στις 19.00 με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Κάχα Λαμποράλ, ενώ την Κυριακή 15/11 στις 13.30 θα προβληθεί το ματς Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρωτάθλημα όμως έχει και μεσοβδόμαδα. Την Τετάρτη 18/11 στις 21.30 θα μεταδοθεί ο αγώνας Φουενλαμπράδα - Μπαρτσελόνα και την Πέμπτη 19/11 στις 21.00 το ματς Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα.

Πρεμιέρα η ΝΕΤ στις μεσημεριανές μεταδόσεις

Την Κυριακή 8/11 η ΝΕΤ κάνει. σεφτέ στις μεσημεριανές μεταδόσεις των αγώνων της Σούπερ Λίγκα.

Το κρατικό κανάλι στις 14.30 θα μεταδώσει απευθείας από τα Πηγάδια τον αγώνα Ξάνθη - Πανιώνιος ενώ νωρίτερα στις 14.00 θα προβληθεί το pre game.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες