Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες μέρες ο Ηλίας Ψινάκης. Όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα" η θωρακισμένη Mercedes του σχεδόν καταστράφηκε ενώ ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.



Το ατύχημα έγινε στις 25 Οκτωβρίου στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας. Ο Ηλίας Ψινάκης επέστρεφε μαζί με στενό του συνεργάτη από την περιοχή Τρία Πέντε Πηγάδια στο νομό Ημαθίας όπου σκοπεύει να αγοράσει ένα σαλέ. Καθώς όμως οδηγούσε αργά τη νύχτα λίγο έξω από τη Θήβα, έχασε τον έλεχγο του οχήματος του από λάδια που δεν είχαν καθαριστεί από άλλο τροχαίο που είχε γίνει στο σημείο λίγη ώρα πριν. Όπως περιγράφει το ρεπορτάζ, "η Mercedes άρχισε να χτυπάει δεξιά και αριστερά στις μπάρες του δρόμου και σταμάτησε έπειτα από περίπου 600 μέτρα τρελής διαδρομής. Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα".



Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο Ηλίας διατήρησε την ψυχραιμία του και, αντικρίζοντας το μέγεθος της ζημιάς, αναφώνησε: "Ας είναι καλά ο Μινέττας (δηλαδή η ασφαλιστική του εταιρία)!". Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε έναν οδηγό για να έρθει να τον παραλάβει από τον τόπο του ατυχήματος και, πριν φτάσει στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά δεν παρέλειψε να μπει σε μια εκκλησία και να ανάψει ένα κερί αφού θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί σοβαρά.. Λίγες μέρες μετά παρέλαβε του το νέο του απόκτημα, μια λευκή Mercedes SL, που τον έχει ενθουσιάσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες