Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Καλοκαίρια σε όλη τη χώρα ενώ τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/11).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες όποτε και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες