Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Χαιρετώ την παρέα του Μπαλλικράτεια.

Ως νέος blogger στο Μπαλλικράτεια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον "λιχούδη" και τον "χουζούρη" που με μύησαν στη διαδικασία αυτήν και να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω κι εγώ να συμβάλλω στην βελτίωση του blog. Όταν πριν λίγες ημέρες έμαθα για την ύπαρξη του πολύ φιλόξενου αυτού blog, αμέσως θέλησα να μάθω και να δω και ο ίδιος τι ακριβώς περιλαμβάνει και αν ήταν δυνατόν να βοηθήσω. Παρατήρησα ότι το ενδιαφέρον για τα θέματα που αναρτώνται είναι πολύ μεγάλο και ότι μπορεί κανείς να βρεί πληροφορίες σχεδόν τα πάντα. Ξεκίνησα λοιπόν, λόγω και επικαιρότητας, με ένα θέμα καθαρά αθλητικό που αφορά την ομάδα του ΑΡΗ, αν και σκοπέυω να ασχοληθώ και με άλλα ζητήματα, κυρίως πολιτικής και νομικής φύσεως.
Ευχαριστώ όλη την παρέα του Μπαλλικράτεια και εύχομαι με τις προσπάθειες όλων να γίνει το blog ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο.



6 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΔΑΝΗ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

xouzouris 3 είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤO ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ...ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!

doremi είπε...

Καλως ήρθες στην παρέα μας αλάνιΑΡΗ!!! ΕΚΤΟΡΑ ΕΧΩ ΛΑΙΜΑΙ!!! Καλές αναρτήσεις!!!

doremi είπε...

Και μια χάρη Δάνη, αν γίνεται να χωρίζεις τις ετικέτες με κόμμα. Το είπα και στον Φαέθον :)

Αποστόλου Φρόσω είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΑΝΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ :)

xaxanoulhs 7 είπε...

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΔΑΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες