Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και νότιοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα (9/11).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αρχικά θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα βροχής η καταιγίδας στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες