Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

''ΘΕΡΙΖΕΙ'' Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...


Τέσσερις επιπλέον θάνατοι και 450.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στην Ουκρανία που βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για τον Η1Ν1, σπέρνοντας τον πανικό στους πολίτες και την κυβέρνηση της χώρας.



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ακόμα διερευνά την περίπτωση της Ουκρανίας, ενώ προμήθευσε δωρεάν το Tamiflu στα νοσοκομεία της χώρας, μήπως και περιοριστεί η έξαρση του ιού.
Παράλληλα, η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει, λίγο μπορεί να ενδιαφέρει τους Ουκρανούς πολίτες, ωστόσο πρόεδρος Βίκτορ Γιούσενκο κατηγόρησε ευθέως την πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο και τον πρώην πρωθυπουργό Βίκτορ Γιανούκοβιτς ότι δεν έπρεπε να διεξάγουν τις πολιτικές τους εκστρατείες για τις επικείμενες εκλογές, μεσούσης της πανδημίας γρίπης.

Σημειώνεται ότι όλα τα σχολεία της χώρας παραμένουν κλειστά, ενώ έχει απαγορευτεί η οποιαδήποτε διοργάνωση δημόσιων εκδηλώσεων.

Όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τους Ουκρανούς, ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, με τη Γιούλια Τιμοσένκο να δηλώνει πως ό,τι αφορά διεθνείς διοργανώσεις θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες. «Αυτό που προέχει είναι η προστασία των Ουκρανών» καταλήγει η Ουκρανή πρωθυπουργός.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες