Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΟΡΛΕΝ:"ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ"



Χαρούμενος δήλωσε ο Ολιβιέ Σορλέν, στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης του χορηγού της μακεδονικής ΠΑΕ, «3 GUYS» με τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ και με τον κόσμο της ομάδας ...

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν εδώ. Είναι ευχάριστο για μας τους παίκτες να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο, όπως φαντάζομαι και για τους χορηγούς. Όταν έρχεσαι κοντά τους, μπορείς να αφουγκραστείς τη δίψα και την αγάπη τους. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για την στήριξη που μας παρέχουν »δήλωσε αρχικά για την εκδήλωση ο Σορλέν και συνέχισε αναφερόμενος στην ομάδα του ΠΑΟΚ:« Προερχόμαστε από δύο νίκες. Οι 10 μέρες που ακολουθούν έως το επόμενο ματς είναι ωφέλιμες. Είναι καλό να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα στην προπόνηση. Να δουλέψουμε πάνω στα μειονεκτήματά μας. Χρειάζεται η διακοπή του πρωταθλήματος, βοηθάει μια ομάδα για να βελτιωθεί ».

«Δεν παίζει ο προπονητής»

Σε ερώτηση για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την αλλαγή προπονητή στους «κίτρινους», ο 30χρονος μέσος τόνισε: «Δε θα παίξει ο προπονητής, αλλά οι παίκτες. Όποιος και να έρχεται στην Τούμπα εμείς πρέπει να κερδίζουμε. Με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε ».

«Να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Κληθείς να σχολιάσει την κακή εμφάνιση στην Κομοτηνή, ο Γάλλος άσος, σημείωσε: «Η τελευταία εμφάνιση απέναντι στον Πανθρακικό δεν ήταν καλή γι 'αυτό και πρέπει να δείξουμε κάτι άλλο αγωνιστικά στο παιχνίδι με τον Άρη, που είναι καλή ομάδα και οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι ».

«Το άξιζε ο Σάντος»

Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περασμένης σεζόν, που κέρδισε ο Φερνάντο Σάντος, ο έμπειρος χαφ, τόνισε: «Ήταν ό, τι πιο φυσικό να πάρει το βραβείο ο Φερνάντο Σάντος. Αυτό που είδα πέρσι, ήταν ένας προπονητής σοβαρός και αποτελεσματικός. Το άξιζε το βραβείο και του αξίζουν συγχαρητήρια ».

«Και Τσάμπιονς Λιγκ»

Όσο για την πορεία του ΠΑΟΚ, ο Σορλέν, επισήμανε: «Είμαστε τρίτοι τώρα, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δουλεύουμε και να στοχεύουμε ψηλά. Καταρχήν στόχος είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οφείλουμε να δουλεύουμε προκειμένου να φτάσουμε τους δύο πρώτους της βαθμολογίας ».




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες