Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Ο Λαζόπουλος σάρωσε και πάλι στην τηλεθέαση με αποτέλεσμα ο ALPHA να αγγίξει την πρωτιά, την στιγμή που η NOVA ετοιμάζεται να καλύψει τους ημιτελικούς αγώνες στο Copa Sudamericana.

Στο νήμα κρίθηκε η πρωτιά

Ντέρμπι έγινε την Τρίτη 10/11 στην τηλεθέαση μεταξύ MEGA και ALPHA για την πρωτιά στο σύνολο των καναλιών.

Ο ALPHA ιδιαίτερα ανεβασμένος με τον Λάκη Λαζόπουλο, καθώς το «Αλ Τσαντίρι» έφτασε μέχρι 63,1%, έκανε στο σύνολο του 20,4% και. απείλησε να πάρει την πρωτιά από το MEGA το οποίο τελικά κράτησε τα σκήπτρα, καθώς έκανε 21,1%.

Ημιτελικά Copa Sudamericana στην NOVA

Τους δύο ημιτελικούς αγώνες για το Κύπελλο Νοτίου Αμερικής στο ποδόσφαιρο, το Copa Sudamericana θα μεταδώσει η NOVA.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 01.50 (ξημερώματα Πέμπτης 12/11) θα μεταδοθεί από το NovaSports 1 ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Σέρο Πορτένιο και στην Φλουμινένσε. H ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 01.50 (ξημερώματα Πέμπτης 19/11) και θα μεταδοθεί από το NovaSports 1.

O δεύτερος ημιτελικός είναι ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και στην Λίγκα ντε Κίτο και θα γίνει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 01.15 (ξημερώματα Παρασκευής 13/11) και θα μεταδοθεί από το NovaSports 7. H ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 02.15 (ξημερώματα Παρασκευής 20/11) και θα μεταδοθεί από το NovaSports 1.

Την Πέμπτη το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Η συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ διακόπηκε, καθώς δεν υπήρξε απαρτία και ορίστηκε νέο συμβούλιο την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με θέμα συζήτησης το προεδρείο.

Έρχεται το «Domino day» στον ALPHA

Το «Domino Day» έρχεται και ο Alpha μας προσκαλεί και πάλι σε μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη πλούσιο θέαμα και δυνατά συναισθήματα! Θα καταφέρουν να καταρρίψουν και φέτος το παγκόσμιο ρεκόρ;

Παρουσιάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Θέμης Γεωργαντάς, από το στούντιο του Alpha, στην Αθήνα, ενώ την περιγραφή από την Ολλανδία κάνει ο Κώστας Ζήκος.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, το «Domino Day», στις 21:00 με το pre- show και στις 22:00 με την έναρξη, έρχεται στη μικρή μας οθόνη.

4.800.000 κομμάτια dominoes θα πέσουν μπροστά στα μάτια μας προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, μια παλέτα χρωμάτων, εικόνων και θεμάτων που δεν περιγράφεται!

89 μέλη της ομάδας dominoes από 11 χώρες , βρίσκονται από τις 20 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία. Ανάμεσά τους βρίσκονται και η Βασιλική Γαρεφαλάκη και η Θεοφάνη Πιλαφιάν.

Στόχος τους να περάσουν με επιτυχία τις 4 μεγάλες προκλήσεις - δοκιμασίες και να ρίξουν 4,8 εκατομμύρια κομμάτια dominoes σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ!

Φέτος, οι δοκιμασίες των κατασκευαστών ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε δυσκολία. Ο Mr Domino τις δημιούργησε εμπνεόμενος από τα 4 στοιχεία της φύσης: Νερό, Αέρας, Γη, Φωτιά. Ειδικά η τέταρτη δοκιμασία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη καθώς θα χρησιμοποιηθούν μεταλλικά dominoes, μέσα από φωτιά, προκειμένου να συμπληρωθεί η σειρά που οδηγεί στο ρεκόρ


Ξεκαθαρίζει για την Α2 μπάσκετ
Την ΕΟΚ περιμένουν πλέον για να τελειώσει συμφωνία με το Conn-X TV για τις μεταδόσεις των αγώνων της Α2 μπάσκετ Ανδρών.

Οι ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα έχουν έρθει σε συμφωνία με το κανάλι και απομένει η τελική απόφαση της διοργανώτριας αρχής, της ΕΟΚ, την Πέμπτη 12/11 για να πέσουν οι υπογραφές.


Το Παγκράτι μόνο διατηρεί μια επιφύλαξη, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλο κανάλι.

Επίσης το Ρέθυμνο σημείωσε ότι έχει συνεργασία με τοπικό κανάλι της Κρήτης. Σύμφωνα με το πλάνο, το Conn-X θα μεταδίδει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική, στις 14.00 και στις 16.30.

H Εθνική στο MEGA

H πρώτη μεγάλη μάχη της Εθνικής ομάδας στα μπαράζ, για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010, είναι μόνο στο MEGA:

Μη χάσετε το Σάββατο 14 Nοεμβρίου στις 20:00, τον αγώνα ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ, σε απευθείας μετάδοση από το Ολυμπιακό Στάδιο και σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Από τις 19:30 θα προβληθεί η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό, ενώ αμέσως μετά τον αγώνα, στις 22:00, παρακολουθήστε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο», με δηλώσεις του Ρεχάγκελ και των πρωταγωνιστών, αλλά και με τρισδιάστατη ανάλυση των κρίσιμων φάσεων.

Στις 22:30 θα ακολουθήσει το άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς: ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ, σε απευθείας μετάδοση από τη Λισαβόνα, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Αμέσως μετά, συνεχίζεται η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με ανάλυση του αγώνα της Ελλάδας αλλά και τα γκολ των άλλων δύο αγώνων μπαράζ: ΡΩΣΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ.

Η Formula 1 επιστρέφει στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο του 2010

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 ολοκληρώθηκε για το 2009 και οι ομάδες με τους οδηγούς ξεκουράζονται εν όψει του επόμενου που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2010.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 (14.15) η τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα στο νέο Γκραν Πρι από την πίστα του Μπαχρέιν με τις κατατακτήριες δοκιμές. Την Κυριακή 14/03/2010 (14.15) θα προβληθεί απευθείας ο κυρίως αγώνας.

Η Formula 1 μαζί με το Europa League είναι τα δύο ισχυρά χαρτιά του ΑΝΤ1 στο αθλητικό κομμάτι, τα οποία και προσέχει ως προς την προβολή τους. Σε αντίθεση με το μπάσκετ που θέλει να απεμπλακεί από την Α1 και τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες