Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Έχασε από αστοχία και διαιτησία


arisfm.gr

Την ήττα γνώρισε ο ΑΡΗΣ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, με 62-70.
Πιο συγκεκριμένα: η πρώτη περίοδος έληξε με 18-17, η δεύτερη με 34-36 και η τρίτη με 49-53.
Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε πολύ απέναντι σε ένα δυνατό Παναθηναϊκό. Στο αποτέλεσμα ,όμως, συνετέλεσε και ο παράγοντας αστοχία, ενώ υπήρξαν πολλά ανύπαρκτα φάουλ που σφυρίχτηκαν εις βάρος του.
Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκε ο Χουάν Ντίξον με πέντε φάουλ.

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, δήλωσε: «Για να κερδίσει μία ομάδα τον ΠΑΟ, πρέπει να κάνει τέλειο παιχνίδι. Το σημαντικό κομμάτι είναι να σταματήσεις την επίθεσή του. Αυτό που πληρώσαμε στο αποψινό παιχνίδι, ήταν η αργή αντίδρασή μας. Δύσκολα μπορούσαμε να αντιστρέψουμε τη διαφορά. Διαθέτουμε παίκτες που έχουν σουτ και ποσοστά ευστοχίας, αλλά σήμερα είχαμε φτωχά ποσοστά. Ψάξαμε να βρούμε τρόπο, ώστε να παίξουμε με μία τόσο καλή ομάδα. Καταφέραμε, όμως, να κρατήσουμε τον αντίπαλο χαμηλά και να έχουμε καλή άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας απέναντι στον ΠΑΟ. Πάλεψε μέχρι το τέλος ο ΑΡΗΣ»

Για τον Ντίξον, είπε ο κ. Κατσικάρης: «.Είναι ένας παίκτης έξυπνος, με εμπειρία και ταλέντο. Δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε στο πρώτο του παιχνίδι και το ζήτημα είναι να μπει γρήγορα στη νοοτροπία μας, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο.»

Για τη διαφορά της ομάδας, σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παοκ, συμπλήρωσε: «Όταν κινδυνεύεις, παλεύεις. Ήξερα ότι η ομάδα θα πάλευε. Είναι καιρός να ξεκινήσουμε για το πρωτάθλημα από αύριο, με τις προπονήσεις και να ξεχάσουμε το παρελθόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που βοήθησε και χειροκρότησε. Μου έκανε εντύπωση που ήταν και πάλι εδώ, μετά την τελευταία μας ήττα.»

Ο σέντερ του ΑΡΗ, Άντριου Μπετς, δήλωσε: «Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τη δουλειά και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπάρλος: «Παίξαμε καλά και κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Στη συνέχεια, θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Αυτό που ζούμε με τον κόσμο είναι φανταστικό, μας πιστεύει και μας στηρίζει.»

Ο Άαρον Μάιλς είπε για το παιχνίδι: «Καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση, γιατί η ομάδα έχασε.»








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες