Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ...ΤΡΩΕΙ!!!



Όταν ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς τρώει έξω, τρώει βασιλικά! Λογαριασμό ύψους 31.906 ευρώ πλήρωσε ο Ρώσος μεγιστάνας σε ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη!


Ο Αμπράμοβιτς δεν... τάισε έναν... λόχο, αλλά τον εαυτό του, τρεις συνεργάτες του, τον 16χρονο γιο του, Αρκάντι και την εγκυμονούσα σύντροφο του.

Η παρέα γεύθηκε πιάτα με θαλασσινά, μοσχάρι, ζυμαρικά και τρούφες (σ.σ. είναι ιδιαίτερα ακριβές) και παρήγγειλε τα ακριβότερα κρασιά στον κατάλογο. Αυτά ανέβασαν την τιμή, καθώς η συνολική αξία τους ξεπέρασε τα 14.000 ευρώ! Ο

Οι άντρες ήπιαν πορτό με το γλυκό τους και λίγο πριν η παρέα σηκωθεί από το τραπέζι, προσέφεραν σε ένα διπλανό τραπέζι ένα μισογεμάτο μπουκάλι κρασί Petrus. Απίστευτη τύχη αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα από τα ακριβότερα κρασιά!

Ο παμπόνηρος ιδιοκτήτης του εστιατορίου Νέλο Μπάλαν προσέφερε μία μπάλα στον Αμπράμοβιτς και του ζήτησε να αγοράσει τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στα γραφεία της NY Post για να δώσει στην περίφημη στήλη PageSix το... ρεπορτάζ! Μέχρι και φωτογραφία του λογαριασμού έστειλε:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες