Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Η NetMed Hellas ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Ισπανικού Κυπέλλου (Copa del Rey) για την τριετία 2009-12 εμπλουτίζοντας για άλλη μια φορά το αθλητικό της πρόγραμμα.



Οι συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας θα μπορούν να απολαύσουν φέτος μεταξύ άλλων τους αγώνες των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Λα Κορούνια, Οσασούνα, Μάλαγα, Μαγιόρκα, Ουέλβα, Αλκορόν (απέκλεισε την Ρεάλ), Θέλτα, Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρασίγ Σανταντέρ και του νικητή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Αλμερία - Χέρκουλες.

Ο αγώνας Αλμερία - Χέρκουλες θα προβληθεί την Πέμπτη 12/11 σε απευθείας μετάδοση από το novasports3 στις 22.00

Σχορτσιανίτης, Παπανικολάου για το Η1ΝΙ1 στο «Γκολ χωρίς σύνορα»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γιούρκα Σεϊταρίδη θα προβληθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου (14.00) στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα».

Ο Έλληνας μπακ μιλάει για την Εθνική ομάδα, πριν τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την Ουκρανία. Παράλληλα θα υπάρχει ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα των διεθνών μας πριν το ματς στο ΟΑΚΑ.

Από κει και πέρα θα υπάρχει θέμα για την γρίπη των χοίρων που έχει χτυπήσεις αθλητές. Στην κάμερα μιλάνε οι Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Κώστας Παπανικολάου, μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού που πριν λίγο καιρό είχαν βρεθεί θετικοί στο Η1Ν1.

Στην διάρκεια της εκπομπής που θα έχει συνολικά μία ώρα διάρκεια θα προβληθεί θέμα για τους τραυματισμούς των παικτών του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και μιλάνε ένας γιατρός και ένας γυμναστής για το που οφείλονται.

Ακόμη θα υπάρχει ενότητα με γκολ από το διεθνές ποδόσφαιρο, οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα μπάσκετ και ΝΒΑ.

O Κουστουρίτσα για τον «Μαραντόνα» στο «Τάδε έφη»

O Εμίρ Κουστουρίτσα θα είναι καλεσμένος του Λάμπη Ταγματάρχη στην εκπομπή «ΤΑΔΕ ΕΦΗ» την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 18.30 στο NovaSports 1.

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πηδούν την ίδια στιγμή πάνω στη γη; Πως και γιατί δεν βγαίνει η γη απ την τροχιά της; Φταίει το «χέρι του θεού»; Γιατί ο Μαραντόνα κι όχι ο Μπέκαμ;

Εάν δεν έπαιζε μπάλα τι θα ήταν; Πόσους πιστούς έχει η εκκλησία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα; Ποια η γνώμη του για τον Μπους, την Θάτσερ, το CNN και τον Φιντελ Κάστρο; Είναι το ποδόσφαιρο το όπιο του λαού;

Αν θέλετε απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, αν θέλετε μια έντιμη συζήτηση για το ποδόσφαιρο κι όχι μόνο, τότε μη χάσετε στο «ΤΑΔΕ ΕΦΗ» την εφ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την τελευταία του ταινία «ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ».

H απεργία της ΕΡΤ ωφέλησε τα πρωινά

Ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1) έκανε. πάρτι την Τετάρτη 11/11 με την τηλεθέαση που χτύπησε, καθώς έκανε 28,2%, εκμεταλλευόμενος την απουσία της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ, η οποία είχε 24ωρη απεργία.

Όμως και τα υπόλοιπα πρωινά είχα ανεβασμένα ποσοστά. Ο Γιώργος Αυτιάς (ALTER) έκανε 24,6%, ενώ ο δίδυμο Οικονομέα - Καμπουράκη έπιασε 17%. Όσον αφορά το πρωινό του ALPHA (Λάμπρου - Παπαβασιλείου), μετά βίας έπιασε 5,9%.

Μαρσέιγ - Παρί στην NOVA

Το εξ αναβολής ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν (δεν είχε γίνει λόγω του ιού της γρίπης τριών παικτών των φιλοξενούμενων) θα γίνει την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το NovaSports 1 στις 22.00.

Τροποποιήσεις στην NOVA λόγω της απεργίας στο μπάσκετ
Όπως ήταν φυσικό η απεργία στην Α1 μπάσκετ που δεν επιτρέπει να γίνουν αγώνες έφερε και τροποποιήσεις στην NOVA που είχε προγραμματίσει να δείξει την Κυριακή 15/11 δύο ματς (ΑΕΚ - Καβάλα στις 16.00 και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 19.00).

Στην θέση τους το NoavSports 1 στις 16.00 θα δείξει απευθείας τον αγώνα Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου για την Α1 βόλεϊ Ανδρών και στις 19.00 σε επανάληψη τον αγώνα Πρόκομ - ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

Αγωνία για το Ουκρανία - Ελλάδα

Σε μια κλωστή κρέμεται η μετάδοση του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ουκρανία, την Τετάρτη 18/11 στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010.

Τόσο το MEGA όσο και η ΕΠΟ από κοινού προσπαθούν να πιέσουν τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της Ουκρανίας, ότι αν δεν μεταδοθεί ο αγώνας στις 18 Νοεμβρίου τότε θα γίνει καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.

Όπως έχουν αυτή την στιγμή τα πράγματα, το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί στην Ελλάδα, καθώς από οικονομικής πλευράς το MEGA ότι ήταν να κάνει το έκανε. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Να πούμε βέβαια ότι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων που θα γίνει το Σάββατο 14/11 (20.00) στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί κανονικά από το MEGA.

Dora Radio στο internet

Νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο με μουσική επιλεγμένη από το i-pod της Ντόρας Μπακογιάννη στην διεύθυνση www.doraradio.gr.

Όπως επισημαίνεται όποιος μπαίνει διαβάζει: «Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη / χρήστη και απαγορεύεται η με οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτόν χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΙΠ».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες