Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ


Εξοργισμένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Παρά το 2-1 επί του Πανθρακικού, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε με σκληρά λόγια για την απόδοση της ομάδας του στεκόμενος στην εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο τελευταίο μισάωρο...

«Καταφέραμε από τύχη να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα. Είναι αδιανόητο να παίζουμε έτσι όπως παίξαμε μετά το 2-0. Ο καθένας έκανε ότι ήθελε. Λογικό είναι να σου κάνει ευκαιρίες ο αντίπαλος. Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε το ποδόσφαιρο».

«Η νίκη μας ήρθε με πολύ τύχη. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανθρακικού ήταν καλύτερη. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του δεύτερου γκολ. Σε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε σωστή οργάνωση και όταν δεν έχεις σωστή οργάνωση, δεν έχεις ούτε καλή άμυνα, ούτε τίποτα. Αν θέλουμε να είμαστε μία μεγάλη ομάδα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε ματς με αυτό που χρειάζεται. Ο Πανθρακικός κατάφερε να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο ποδόσφαιρο. Άλλες φορές ήμασταν εμείς καλύτεροι και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Σήμερα συνέβη το αντίθετο. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όταν πιστεύουμε ότι δεν αγωνιζόμαστε σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά απλά σε ένα παιχνίδι που υπάρχει μία μπάλα».

«Θα μιλήσουμε με τους παίκτες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι κάνουμε πολύ δύσκολα τα πράγματα, όταν δεν αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και νομίζουμε ότι είμαστε σε έναν χώρο που απλά έχει μια μπάλα. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με ιδιαίτερη ποιότητα και πρέπει να παίζουν καλύτερα».

Τέλος, ο Σάντος ρωτήθηκε και για το αν θα πρέπει να διαχειριστεί με άλλο τρόπο το ρόστερ: «Τι να έκανα; Να τους βγάλουμε όλους και να βάλουμε τους άλλους; Δηλαδή εγώ δεν ξέρω από ποδόσφαιρο;».

Αλμπέρτ Καρτιέ: «Η ομάδα μου κατάφερε να κάνει ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε παρά μόνο μια φορά. Πάντως, οι καλές φάσεις που είχαμε μπροστά στην αντίπαλη εστία, φανερώνουν και την καλή μας απόδοση. Και τα δύο γκολ που σημείωσαν οι αντίπαλοί μας, προήλθαν από λάθη των παικτών μου. Αποδείξαμε την ποιότητά μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες