Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ...

Είναι δυνατόν ο φυσικός θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε επαρχιακή πόλη, να σημάνει συναγερμό στις διωκτικές Αρχές; Κι όμως είναι, όταν πρόκειται για τη μητέρα των αδελφών Παλαιοκώστα, των μεγαλύτερων ληστών τραπεζών.

Η ανησυχία των αστυνομικών στα Τρίκαλα είναι έντονη, αφού υπήρχε ο φόβος ο Βασίλης Παλαιοκώστας, καταζητούμενος και για την απαγωγή στη Θεσσαλονίκη του μεγαλοβιομήχανου Γ. Μυλωνά, να εμφανιστεί στην κηδεία της μητέρας του.


Άνδρες της τοπικής Ασφάλειας με πολιτικά προσπαθούσαν να διακρίνουν κάποια… άγνωστη φιγούρα ανάμεσα στον κόσμο, που στις 10:30 το πρωί συγκεντρώθηκε για την επιμνημόσυνη δέηση, τόσο στην εκκλησία, όσο και στο κοιμητήριο, στο συνοικισμό της Αγίας Μονής Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί είχαν τα μάτια τους «δεκατέσσερα» μήπως ο Βασίλης Παλαιοκώστας παρουσιαστεί μεταμφιεσμένος, για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του μητέρα.

Η zougla.gr επικοινώνησε με αξιωματικό της τοπικής Ασφάλειας, ο οποίος μας ανέφερε: «Όλη τη νύχτα είχαμε το νου μας για το ποιος μπαινόβγαινε στο διώροφο σπίτι της οικογένειας. Με τους Παλαιοκωστέους δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Είναι ευρέως διαδεδομένο πως κάποτε ο Νίκος, ο μεγαλύτερος αδελφός, όταν ήταν και αυτός καταζητούμενος, είχε φορέσει ράσα και είχε ντυθεί παπάς για να επισκεφθεί την οικογένειά του».

Στα Τρίκαλα, αν και η κηδεία έγινε, δεν έχει σημάνει ακόμη «λήξη συναγερμού», καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δραπέτης Βασίλης, να θελήσει να επισκεφθεί, έστω και για λίγο, τον πατέρα του Ηλία και τα υπόλοιπα τρία του αδέλφια: την Ντίνα, τον Αποστόλη και τον Παντελή.

Κι αν ο Βασίλης Παλαιοκώστας βιώνει καταζητούμενος το χαμό της μητέρας του, ο Νίκος Παλαιοκώστας ζει τη θλίψη του, μέσα στους τέσσερις τοίχους του κελιού του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών. Ο ίδιος έχει απομονωθεί τις τελευταίες ώρες και είναι λιγομίλητος. Διαισθανόμενος ότι θα εισπράξει αρνητική απάντηση, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ζητήσει την προβλεπόμενη άδεια για να παρευρεθεί, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, στην κηδεία της μητέρας του.

Είναι ενδεικτικό πως η αρμόδια υπηρεσία της φυλακής με την οποία επικοινώνησε η zougla.gr, δεν είχε γίνει αποδέκτης τέτοιου αιτήματος, ούτε καν προφορικά, από τον πιο πολυσυζητημένο βαρυποινίτη.



1 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες