Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΨΩΜΙΑΔΗΣ:''ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ''...


Σκληρή κριτική στα πρόσωπα, που πλαισίωναν τον Κ. Καραμανλή, όσο ήταν στην κυβέρνηση η ΝΔ, άσκησε στην διάρκεια του Έκτακτου Συνεδρίου, στο ΣΕΦ, ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Παναγιώτης Ψωμιάδης.




«Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε κριτική, γιατί αν τα ρίξουμε κάτω από το χαλί, τότε κάποιοι μας κοροϊδεύουν και τελειώσαμε», είπε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε: «Δεν θέλω μόνο το χειροκρότημα και την καρδιά σας θέλω και την ψήφο σας».
Ο κ. Ψωμιάδης στράφηκε εναντίον των «πριγκήπων της ΝΔ», λέγοντας:

«Με ρωτούν σε ποιόν θα δώσω το μικρό δαχτυλιδάκι στη διεκδίκηση της ηγεσίας. Τους απαντώ ότι δαχτυλίδια φορούν οι πρίγκιπες και αυτούς πληρώνουμε σήμερα. Μπήκα στην κούρσα για να εκφράσω τον απλό νεοδημοκράτη, τον απλό λαό της ΝΔ. Άκουγα ότι είμαι γραφικός, πάντα μιλούσα λαϊκά, μπεσαλίδικα και θεσσαλονικιώτικα. Μιλάω χωρίς στρογγυλέματα, δεν ήμουν εγώ γραφικός, κάποιοι άλλοι ήταν γραφικοί, ανίκανοι και τραγικοί και μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση».

Ο κ. Ψωμιάδης έκανε λόγο για «λάθος νοοτροπίες, αλαζονεία, προσωπικές συμπεριφορές, κακή επικοινωνιακή πολιτική, που διέκοψαν την επαφή με τον κόσμο της ΝΔ, και έφεραν το βαρύ αποτέλεσμα στις εκλογές» και πρόσθεσε:

«Σήμερα, δεν έχουν θέση στελέχη και διορισμένοι, που τους τίμησε ο Καραμανλής και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη της παράταξης».

Ο κ. Ψωμιάδης «φωτογράφισε» πολλούς από εκείνους, που κάθονταν στις πρώτες σειρές των συνέδρων.

«Αδιαφορήσατε και φέρατε την παράταξη δέκα μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς, αποδειχθήκατε ανίκανοι. Η ΝΔ μύριζε καμαρίλα. Έξι χρόνια τρώγαμε τις σάρκες μας», είπε.

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ τάχθηκε υπέρ της πιο ανοικτής διαδικασίας για την εκλογή αρχηγού:

«Να ψηφίσουν στην εκλογή αρχηγού και εκείνοι, που μας καταψήφισαν. Αν δεν εκφράσουμε την κοινωνία, τότε η κοινωνία θα μας γυρίσει την πλάτη και θα ιδρύσει άλλον φορέα. Έχει πολλά σάπια φρούτα η παράταξη και πρέπει να τα κόψουμε». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα να ξαναμιλήσουμε για την πατρίδα την οικογένεια, τη θρησκεία, τη νεολαία και έκανε ειδική αναφορά στο Σκοπιανό.

«Όχι στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια», τόνισε και έκλεισε καλώντας τους δύο συνυποψήφιους του στο βήμα, για να χαιρετίσουν μαζί και οι τρεις τους συνέδρους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες