Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Εκτορ Ραούλ Κούπερ παρουσιάστηκε και επισήμως από την ΠΑΕ Αρης και μιλούσε μόνο για τον τίτλο του πρωταθλητή!!! Ο Αργεντίνος τεχνικός, αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο ξεκίνημα των κιτρίνων", το οποίο συνδυάζεται με την απόφασή του να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Προηγουμένως, ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου, Χρύσανθος Τσαλτίδης, παρέδωσε στον νέο τεχνικό, φανέλα που έφερε το όνομά του.



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Θανάσης Αθανασιάδης τον παρουσίασε: «Είμαστε ευτυχείς που σας παρουσιάζουμε ένα προπονητή και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι διαδρομή του και οι επιτυχίες του.

Τη γνώση και την εμπειρία θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος της ομάδας. Προχωρήσαμε σερ συμφωνία και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει για να φτάσουμε στους στόχους μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν. Να τον καλωσορίσουμε και να τον ευχηθούμε τα καλύτερα».

Συμπλήρωσε ο Γιάννης Κόντης: «Να καλωσορίσω τη διοίκηση. Προτιμήθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο. Όλοι πίστεψαν ότι αυτός ο προπονητής θα κάνει την ομάδας μεγάλη για να κατακτήσει τίτλους.

Ένα τεράστιο ρόλο έπαιξαν όσοι πήγαν στην Ισπανία και έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση. Γνωρίζει περισσότερα από όσα περιμέναμε. Όλοι μαζί θα είμαστε κοντά για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Αναλυτικά είπε ο Αργεντίνος:

-Είμαι χαρούμενος και έχουμε όρεξη για δουλειά. Έχετε αρκετές απορείς που θα θέλατε να σας απαντήσουμε

Οι στόχοι μας, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε.

Δεν μπορώ να είμαι ακόμη ξεκάθαρος αλλά με τον καιρό θα μάθω πολλά πράγματα και θα δώσω απαντήσεις.

Θέλουμε να φτάσουμε σε ότι καλύτερο μπορούμε και έχουμε διάθεση και ενθουσιασμό για να δείξουμε ότι καλύτερο.

-Ξέρω ποια ομάδα είναι ο Αρης. Ρωτήσαμε για το φετινό πρωτάθλημα για τη διαφορά με τους πρωτοπόρους και τους διεκδικητές του τίτλου και θέλαμε να μάθουμε το ιστορικό του Αρη τις προηγούμενες περιόδους.

-Το Σάββατο δεν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας. Μιλώντας για στόχους, ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε τους αγώνες. Και για μας και για τους ποδοσφαιριστές και για τη διοίκηση. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά, αλλά, εμείς θα παλέψουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

-Όταν μιλάμε για νίκη είναι να κτίσω μια ομάδα δυνατή και ενωμένη που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Κάθε τρεις τέσσερις αγωνιστικές θα βλέπουμε τις διαφορές και θα τις συζητάμε. Υπάρχει και το κύπελο είναι μεγάλο κίνητρο και αυτό το γνωρίζουμε.

-Μου αρέσει αρχικά να υπάρχει πνεύμα νικητή. Θα αναλύσουμε θέματα τακτικής και θα τα συζητήσουμε με τους παίκτες. Αυτό όμως που θέλω να βλέπω πρώτα από όλα, είναι να υπάρχει νοοτροπία νικητή.

-Η επαφή που είχαμε με τους ποδοσφαιριστές εκεί που υπάρχει είναι η θετική σκέψη και ενέργεια από την πλευρά τους για να δουλέψουν. Βάζουμε μπρος από Δευτέρα το πρόγραμμα προπόνησης. Υπάρχουν δύο εβδομάδες και ήδη προγραμματίσαμε τη δουλειά μας.

-Δεν εξαρτάται μόνον από εμάς που θα καταλήξουμε. Εξαρτάται από τα δικά μας αποτελέσματα και από των διεκδικητών. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.

Όσο υπάρχουν ελπίδες εμείς δεν θα χαριστούμε σε κανένα σημείο. Για να μπορέσουμε να έχουμε υψηλό στόχο και να κάνουμε πρωταθλητισμό θα πρέπει να κερδίζουμε και οι άλλοι να χάσουν βαθμούς.

-Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν απαιτήσεις και το γνωρίζουμε. Είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες και οι δύο θα θέλουν πολύ να κερδίσουν και εμένα μου αρέσει να λειτουργώ κάτω από πίεση και είναι ότι καλύτερο για μένα να ξεκινήσω από ένα ντέρμπι.

-Είχαμε μια ιδέα πως είναι οι οπαδοί του Αρη αλλά από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο. Αγαπούν την ομάδα με πολύ πάθος και μου αρέσει ο τρόπος που εκδηλώνονται. Αποτελεί κίνητρο για μένα και τους ποδοσφαιριστές.



1 σχόλια:

doremi είπε...

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 11 ΠΟΝΤΩΝ??? :P XAXAXAXAXA!!! ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΤΟΥ 99... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΚΤΟΡΑ...

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες