Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΗΡΘΕ,ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΠΕΡ...


Την αποθέωση γνώρισε ο Εκτορ Κούπερ όταν εμφανίστηκε στο Κλεάθης Βικελίδης για την πρώτη του προπόνηση, λίγο μετά τις 15.00, από τους φίλους της ομάδας που έσπευσαν ακόμη και από τις γύρω περιοχές (από το Κιλκίς, τη Βέροια κ.α.).
Συνοδευόμενος απο τους συνεργάτες του και διοικητικά στελέχη, ο Κούπερ γνώρισε τους παίκτες του Αρη. Ο Αργεντινός τεχνικός επισκέφτηκε τις σουίτες του γηπέδου και μαζί με την διοίκηση παρακολούθησε την προπόνηση, την οποία εκαναν οι συνεργάτες του.


Οι συζητήσεις με τους διοικούντες περιστράφηκαν γύρω από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ρόστερ της ομάδας και αύριο ο Κούπερ θα παρουσιαστεί επισήμως από την ΠΑΕ Αρης, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.


Κούπερ: "Με μεγάλη όρεξη και μεγάλα όνειρα ήρθα στον Αρη"

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" αφίχθη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι ήρθε με μεγάλη όρεξη και όνειρα στον Αρη, ένώ δήλωσε χαρούμενος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν...

"Με μεγάλη όρεξη και μεγάλα όνειρα ήρθα στον Αρη. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε στον Αρη, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι χαρούμενος και από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι φίλαθλοι της ομάδας", ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενά του.

Ο Κούπερ ο οποίος είχε ζητήσει να μην του γίνει υποδοχή -για αυτό και στο αεροδρόμιο δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 30-40 οπαδοί- πιάνει αμέσως δουλειά στην ομάδα των "κιτρίνων".

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλάζοντας σελίδα μεσούσης της περιόδου, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν όσα δεν κατάφεραν στο ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Ιομάρ Μαζίνιο. Και αυτό που τους αρκεί σε πρώτη φάση είναι η ελπίδα που μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για να φτάσουν στους στόχους τους. Ο Κούπερ ίσως αποτελεί εγγύηση για να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες