Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ:''ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ''...


Σίγουρος ότι η Μάντσεστερ διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία που χρειάζεται για να νικήσει την Τσέλσι στο μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής που θα διεξαχθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ, δήλωσε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Αλεξ Φέργκιουσον. Παράλληλα, είπε ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.


"Είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Η σταθερότητα που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους είναι μεγαλύτερη φέτος υπό την καθοδήγηση του Αντσελότι, σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φέργκιουσον στο περιοδικό της Μάντσεστερ "Inside United".

"Εχει φέρει το σύστημα του ρόμβου που εφάρμοζε και στη Μίλαν. Είναι πολύ δύσκολο να διασπάσεις τη μεσαία γραμμή τους γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί. Κάπως έτσι ήταν η ομάδα και με τον Μουρίνιο, με έναν επιθετικό και πέντε στο κέντρο, ήταν και τότε δύσκολο να τους νικήσει κανείς, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που βλέπω τώρα στην Τσέλσι με τον Αντσελότι. Εκείνος έχει δύο επιθετικούς και αυτό είναι σημαντική διαφορά σε σχέση με τα συστήματα του Σκολάρι και του Ρανιέρι", εξήγησε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

"Είναι πάντα δύσκολο το ματς με την Τσέλσι, αλλά θα τα καταφέρουμε καλύτερα σε σχέση με την εικόνα μας στο Ανφιλντ επί της Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος. Φαίνεται πάντως ότι είναι οι σημαντικότεροι αντίπαλοί μας για το πρωτάθλημα. Αυτούς θα βρούμε μπροστά μας", κατέληξε ο Φέργκιουσον.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες