Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ...ΛΥΩΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ 5-5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας (τουλάχιστον), η Λυών με τη Μαρσέιγ στο μεγάλο ντέρμπι της League 1 για την 12ης αγωνιστική, αναδείχθηκαν ισόπαλες στο «Ζερλάν» με 5-5!!!!!!!!



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πιάνιτς, με την ομάδα της Μασαλίας να ισοφαρίζει στο 12’ με τον Νταβαρά. Στο 14’ ο Γκοβού έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους «Γκον» με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Σεϊρού έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Κονέ στο 47’ έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Μπραντάο στο 79’ με σουτ από κοντά, να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ντεσάμπ. Κι ενώ όλα έδειχνα πως έχουν τελειώσει, ο Λισάντρο Λόπες είχε διαφορετική άποψη, καθώς στο 81’ με δύσκολο σουτ μείωσε σε 4-3 και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Χάιντσε).

Στο 89’ οι ποδοσφαιριστές της Λυών, εξέθεσαν την αμυντική λειτουργία των αντιπάλων τους, καθώς σε μία κόντρα, ύστερα από τρεις γρήγορες πάσες στον χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε τον Μπάστος που με δυνατό σουτ έγραψε το 5-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Μαρσείγ ωστόσο δε το έβαλε κάτω και κατάφερε να πετύχει κι εκείνη ένα πέμπτο γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τουλαλάν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες