Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΡΕΝΩ ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1???


Μπορεί ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault Jean-Francois Caubet να δηλώνει πως ο προϋπολογισμός για το 2010 έχει ήδη εγκριθεί, ωστόσο κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι το γαλλικό εργοστάσιο θα είναι και του χρόνου στη Formula 1.

Και αυτό γιατί στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη και στο οποίο συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το μέλλον της εταιρίας στη Formula 1 δεν λήφθηκαν οριστικές αποφάσεις.


«Πρέπει να είστε υπομονετικοί. Πριν το τέλος του έτους θα υπάρξει ανακοίνωση για τη Formula 1» ήταν το σχόλιο που έκανε στο Reuters o CEO της Renault, Carlos Ghosn αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό.

Τα σενάρια που παίζουν είναι πολλά. Ένα από αυτά θέλει την εταιρία να αποχωρεί από το σπορ αλλά να συνεχίσει να προμηθεύει κινητήρες σε άλλες ομάδες. Υπάρχει βέβαια και αυτό που θέλει τη Renault να συνεχίζει για ακόμα έναν χρόνο και να αποχωρεί στα τέλη του 2010...

Θυμίζουμε πάντως ότι έχει ήδη ανακοινώσει την πρόσληψη του Robert Kubica για το 2010 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Timo Glock.

Aπλά σημειώνουμε ότι τους τελευταίους 12 μήνες η Formula 1 έχει χάσει την Honda, την BMW και εσχάτως την Toyota.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες