Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Το βίντεο της ημέρας-Φτερνίζεται 12.000 φορές τη μέρα!!!!!!!!!!!

Το να πεις «γείτσες» στη 12χρονη Lauren Johnson δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς φτερνίζεται 12.000 φορές τη μέρα!


Εδώ και δυο εβδομάδες το κορίτσι από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ φτερνίζεται 20 φορές το λεπτό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο σχολείο και να δυσκολεύεται στο να φάει.
Το ασταμάτητο φτέρνισμα ξεκίνησε από ένα κρύωμα που έπαθε η μικρή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 12χρονη σταματά να φτερνίζεται μόνο όταν πέφτει για ύπνο ενώ οι γιατροί έχουν παραξενευτεί από την περίπτωσή της. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, η Lauren φτερνίστηκε πολλές φορές ενώ δήλωσε πως δεν μπορεί να σταματήσει.



«Πίστευα πως δε θα διαρκούσε πολύ αλλά έχουν περάσει δυο εβδομάδες. Δεν αισθάνομαι πόνο μόνο δυσφορία», είπε χαρακτηριστικά η 12χρονη και συνέχισε: «Βλέπω τους φίλους μου αλλά δεν πηγαίνω σχολείο».

Ειδικοί υποστηρίζουν πως το κορίτσι υποφέρει από μια ψυχική διαταραχή η οποία έχει προκληθεί από έντονο άγχος. Η μητέρα της, Lynn Johnson, την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε πολλούς γιατρούς ώστε να δει από τι πάσχει η κόρη της ενώ βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να ζητήσει βοήθεια.

«Η ζωή της έχει σταματήσει. Όλοι έχουν εκπλαγεί. Κανείς δεν ξέρει πώς να τη θεραπεύσει. Μέχρι και υπνωτισμό δοκιμάσαμε αλλά τίποτα», είπε η κ. Johnson και κατέληξε: «Η Lauren δεν έχει πιεστεί καθόλου».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες